Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. június 17., szerda

Florius Art : mi a tanulság számomra?

Florius Art virágüzlet a Marossy Anna sétányon / Libertății tér.


Máriusz virágüzlete a Marossy Anna sétányon nem sokáig lesz látható,mert hamarosan Pelbádhidára lesz szállítva,ugyanis egy vállalkozó megvette.Az Ezredévi emléktér egyik látványossága,jellegzetessége megszűnik,az árverés után új tulajdonosa lesz.Tőle függ, fenntartja vagy átalakítja Máriusz és Fruzsina virágágyásait.Az biztos,új bódét kell tegyen a régi helyére.Reménykedhetünk abban,nem fog lényegesen megváltozni az üzlet rendeltetése.

Mi a tanulság?Szigorú játékszabályok vannak Nagyváradon.Akinek nem tetszik,az mehet. Erre értettem azt,hogy elvégeztetett ' Sajnáljuk Máriuszt és Fruzsinát,nem felejtjük el őket és a sok szépet,mellyel megörvendeztettek minket.Bevallom,nagyon szerettem az Ezredévi emléktéren lenni,vagy a Körös parton sétálni.Néhány méterre a központtól megpihenhettünk,gyönyörködhettünk. Egy kis oázis volt.Milyen lesz?Ha az észszerűséget követjük,akkor az új tulajdonos követheti Máriusz példáját,lehet másképpen dönt.Ha azt fogjuk látni,hogy csak kisebb változás lesz,akkor továbbra is kedvelt hely lesz a Marossy Anna sétány,mert oda szoktunk.Védett terület,vagyis nem lehet beépíteni,pontosabban még nem lehet.

Mi a tanulság számomra?Nagyon kevés fotókat készítettem Máriusz és Fruzsina virágairól. Mit tehetek a jövőben?Sok fotókat és videókat kell készítsek Nagyváradról,az épületekről, házakról és mindenről,mely szép és tetszik nekem,köztük a szépséges virágokról.A projekt következő részében a célom,minél több,lehetőleg jó minőségű felvételeket készítsek Váradról.Ha jól dolgozok,akkor sok váradinak okozok örömet,mint ahogyan Máriusz és Fruzsina tették.Nincs más hátra : Keresd a szépet '




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése