Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. június 27., szombat

COVID-19 : Raed Arafat drámai bejelentése, ha sok fertőzött lesz, az orvos fogja eldönteni ki maradjon életbe



Raed Arafat.Forrás : digi24.ro

Drámai bejelentést tett a Digi24-nek,  szerinte ha a lakosság nem fogja betartani a koronavírus elleni védekezés rendelkezéseit, az orvosok fogják meghatározni ki marad életben.Ez akkor fog bekövetkezni amikor tömegesen fognak jelentkezni a kórházakban.Raed Arafat emlékeztetett az olaszországi helyzetre.Kérdezzék meg azokat, akik átestek a koronavírus fertőzésen, milyen érzés betegnek lenni.Nem egy szokásos influenzáról van szó. Tönkre teszi a tűdőt. Ha lesz magyar nyelvű cikk Raed Arafat nyilatkozatáról, itt olvashatja.

Egy kérdés teszek fel : Raed Arafat drámai nyilatkozata után, megváltoztatják a szokásaikat az emberek ? Szerintem nem fogják, mert a mentalitást nagyon nehéz megváltoztstni.Ha elszabadul a koronavírus, akkor az emberek a bőrükön fogják tapasztalni a koronavírus hatásait.Nem lesz idejük foglalkozni a koronavírus tagadásával.Raed Arafat bejelentése után az emberek rendszeresen kezet mosnak, fertőtlenítenek, szociális távolságot betartják, maszkot viselnek, ha szükséges?

„Meglehet, keményen hangzik, amit mondok, de ha senki nem akar hinni, senki nem akar a hatóságokra hallgatni, egyetlen megoldás marad: találkozunk a kórházban! Aki előbb érkezik, hamarabb kiszolgáljuk. Várunk, és senki ne feledje, eljuthatunk oda, hogy az orvosok fognak dönteni arról, ki marad életben, és ki nem, ahogy az más országokban történt” – jelentette ki Raed Arafat, hozzátéve: mindez rendkívül cinikusan hangzik, de szerinte ez a valóság." - olvasható a Krónika cikkében.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése