Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. április 28., hétfő

Megnyílt a Várad-Őssi strand

Megnyílt a Várad-Őssi strand 
Április 26-án reggel nyolc órától újra megnyitotta kapuit Nagyvárad jelenleg egyetlen strandja, tekintve, hogy a Városi idén zárva lesz. 
A borongós, esős idő miatt kevesen voltak a fürdőzők az Őssi srtand nyári szezonjának első napján, de Eugen Onciu, a strand adminisztrátora elmondta, nagyobb tömegre május elsején és május első napjaiban számítanak. A fürdőzőket öt medence várja, ezek közül egyet csak gyermekek használhatnak. Hozzátette, hogy az elmúlt időszakban, míg zárva voltak elvégezték a szükséges javítási és az általános karbantartási munkálatokat, így most már jobb körülmények várják az ide látogatókat. Többek között kicseréltek több csövet és szelepet, kijavították a vakolatot, a repedéseket és festettek is. Továbbá megjavították a padokat, kicserélték az öltözőfülkéket, a zuhanyzókat, talajegyengetési munkálatokat és füvesítést végeztek.

Nyitva tartás

A strand keddtől vasárnapig naponta 8–21 óra között lesz látogatható, a pénztár 20 óráig tart nyitva. A belépőjegyek ára felnőttek számára 10 lej, diákoknak 5 lej, családi jegyet lehet váltani 20 lejért (2 felnőtt és 1 gyerek) vagy 25 lejért (2 felnőtt és 2 gyerek). A csoportos tanulójegy ára 4 lej személyenként, amit legalább 15 személyből álló gyermek, illetve diákcsoportok vehetnek igénybe, akiknek kísérője számára a belépés ingyenes. Csoportos felnőttjegy is kapható minimum 15 személyes csoportok esetében 8 lejért személyenként, a csoport kísérője számára a belépés ingyenes. Keddtől péntekig bezárólag a nyugdíjasok, háborús veteránok és a Helyi Tanács 2013.12.19-i 952. számú határozatába foglalt kategóriákba tartozó személyek ingyen strandolhatnak.
Forrás : erdon.ro 

Térkép
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése