Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. április 29., kedd

Készül az emeletes parkoló

Körülbelül egy hete lebontották a nagyváradi bíróság hátánál, az egykori járványkórház helyén épülő emeletes parkolóház körül felállított védfalakat és így teljes nagyságában láthatóvá vált az új impozáns épület, amelyben emeletes parkolót és irodahelyiségeket alakítottak ki.
Keszul (2)
Az építkezés megkezdése és az épület átadása többszöri késedelmet szenvedett az évek során, de a jelenlegi tényállás szerint a rég óta várt parkoló hamarosan megnyitja kapuit. Az épület szinte teljesen kész van, a munkálatokat végző Construcţii Bihor vállalat emberei már csak az utolsó simításokat végzik, és hamarosan lebetonozzák a bekötőutakat is. Mint az építkezést felügyelő közterületkezelőség vezetője, Liviu Andrica elmondta, a parkolót a hónap végéig átadják, vagyis már csak néhány nap maradt a befejezésig.
Keszul (1)
Az új parkolónak három föld feletti és egy alagsori szintje lesz, és közel ötszáz személygépkocsit tud majd egyszerre befogadni. A parkolóház földszinti részén ugyanakkor több üzlethelyiséget is kialakítottak, összesen mintegy ezer négyzetméternyi felületen, melyeknek kirakata és bejárata a Schubert-utcára néz. Az emeletes parkolónak kijáratai lesznek a Papp Váry Elemér (ma Gheorghe Dima), valamint a Törvényszék utca felé. A parkoló kivitelezésének jogát még 2011-ben ítélték oda a Construcţii Bihor vállalatnak, a tényleges munkálatokat azonban csak 2012 nyarán kezdték meg. A városi költségvetésből finanszírozott munkálatok összértéke mintegy 17 millió lej.
Forrás : reggeliujsag.ro

Térkép

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése