Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. április 23., szerda

Péterfy Bori először koncertezik Nagyváradon

Április 24-én, csütörtökön 20 órától a nagyváradi Szilágyi Dezső (ma Moscovei) utca 8. szám alatt található Moszkva Kávézóban Péterfy Bori & Love Band-koncert lesz. „Húsvét után az első koncertünk április 24-én lesz Nagyváradon, ahol még sohasem játszottunk és ahová szó szerint illik az, hogy cigifüst száll az erkélyről, hiszen a pompás Moszkva Kávézóban megtalálható mindkettő” – írja az együttes a honlapján.
Peterfy
Péterfy Bori színésznő és énekesnő. Korábban az Amorf Ördögök énekesnője, 2000-től a társulat megszűnéséig a Krétakör színház, 2008 őszén a Nemzeti Színház tagja lett. 2007-ben kezdett szólókarrierbe, májusban alakult meg új zenekara, az Amorf Ördögök szerzőiből és tagjaiból (Tövisházi Ambrus, Mészáros Ádám, Drapos Gergely, Laskai Viktor, Pápai István) verbuvált Péterfy Bori & Love Band. A zenekar első, cím nélküli albumát még ugyanabban az évben, 2007 októberében adta ki. A debütálás szerénység nélkül sikeresnek mondható, a bemutatkozó anyag ugyanis egy éven belül aranylemez lett. A legfontosabb változás viszont az, hogy a 2 című lemezen maga Bori is írt dalszövegeket. 2011 nyarán Péterfy Bori anyai örömök elé nézett, így a zenekar pihent egy kicsit, de 2012 tavaszán visszatért és elkezdett dolgozni harmadik nagylemezén, ami 2012 november végén jelent meg Fehér éjszakák címmel.
Az együttes hetedik születésnapi turnéjának utolsó állomásai között lép fel Nagyváradon. A koncertre jegyek elővételben 15, a koncert napján a helyszínen 20 lejbe kerülnek.
Forrás : reggeliujsag.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése