Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. augusztus 2., péntek

Négypárti együttműködés Nagyvárad és a vidék fejlődése érdekében - Mi történhetett a háttérben?

 
Újra szárnyalhat. Közös cél a nagyváradi reptér fejlesztése és új járatok indítása • Fotó: Facebook/Aeroportul International Oradea.Forrás : kronikaonline.ro

"Hosszú évek sárdobálását követően megállapodást kötöttek a legnagyobb támogatottsággal bíró Bihar megyei politikai alakulatok. Ígérik, együtt lépnek fel a megye fejlődése érdekében." - olvasható a KrónikaOnline cikkében. Elásták a csatabárdot?Mi történhetett a háttérben?Sokat nem tudunk, nagyon kevés az információ.A cikk szerzője,Bálint Eszter "meglepő fordulatnak " tartja ezt az eseményt. Valóban szinte mindenkit meglepett a bejelentés.Sokan nem számítottak erre,mert annyira nagy háború folyt a pártok között,hogy nem gondoltunk arra,hogy egy "varázsütésre" kibéküljenek.

Zatykó Gyula szerint az RMDSZ kapitulált a PNL előtt.Ezt olvashatjuk az Érintő cikkében :

"Távolról sem ez történt, hanem az, hogy a PSD–RMDSZ-szövetség hároméves háborúskodás után kapitulált az Ilie Bolojan vezette liberálisok előtt. Nem tehetett mást, hiszen a megyei tanács minden fontos és beígért fejlesztése elmaradt, alig tud felmutatni eredményt. A megye jelenlegi vezetését biztosító pártok európai parlamenti választásokon elért eredményei szerint már nincs meg a többségi támogatottságuk, így a jövő évi helyhatósági választásokon előrevetíthető a verességük."

Bármi is történt a háttérben,inkább legyünk optimisták.Voltak rá példák arra,hogy az ellenségekből barátok lettek.Nálunk bármi megtörténhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése