Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. augusztus 14., szerda

Dicsérjék,ne kritizálják Ilie Bolojant,Nagyvárad polgármesterét '

A képen a következők lehetnek: fa, növény, égbolt, túra/szabadtéri és természet 
Sztaroveszky/Magheru út alatti aluljáró látványterve.Forrás Ilie Bolojan Facebook 

Az utóbbi évek legbotrányosabb ügye lett a Sztaroveszky/Magheru út alatti aluljáró építésének a kezdete.Ugyanis 26 fát vágtak ki a Strand sétányon engedéllyel.Sok váradi felháborodásának adott hangot.Ilie Bolojan Facebook oldalán kritikus hozzászólásokat írtak,mely nem tetszett Románia legjobb polgármesterének.A polgármesteri hivatal nem késett a válasszal,mert egy közleményt adott ki,melyet a Bihari Naplóban olvashat. Nem szeretnék a azok között lenni,"akik tudatosan figyelmen kívül hagyják vagy torzítják a valóságot a közvélemény félrevezetéséért.Torzítás nélkül közlöm Ilie Bolojan Facebook oldalán megjelent hozzászólásokat román nyelven,eddig 164 olvasható.Tanulság : inkább dicsérjék Nagyvárad polgármesterét ,mert sokat tesz Nagyvárad új arculatáért ' Nem volna jobb inkább örökös polgármesternek megválasztani? 

Dicséretek 

Felicitari!!!Multa sanatate domnule Bolojan 

"Ilie Bolojan Domnule primar,sper sa nu băgați toate gurile rele in seamă, ce sa va vedeti de planuri mai departe ptr ca sunt de invidiat de alte multe orașe din țară. Va multumim frumos ptr tot ceea ce faceti ptr orasul nostru si ptr copii nostri care sper ca o sa fie mandrii de acest oraș minunat.Doar cu sacrificii se pot face toate aceste lucrări.Va dorim multa sanatate si spor la treabă"

 "Felicitari si cit mai multe realizari pt ORADEA "


"Felicitări La cat mai multe proiecte!!!!Mulţumim echipei,celor implicați!!! "


"Felicitări domeniul Primar sunteți minunat aveți un succes de ne m-ai pomenit sunteți foarte apreceiat de tot ce faceți pentru Oradia îmi pare foarte rău că nu locuiesc și eu la Oradia va doresc mult succes in continuare doamne ajuta cu mult Respect din partea mea "


"Este de admirat ce faceti cu orasul acesta. Sigur este pe cale sa devina cel mai frumos oras din Romania! Mult succes inainte!! "


"Multumim pt tot ce faceti pt orasul nostru. "

"Felicitari D-le Primar.Abia astept sa se finalizeze această lucrare,ca să se inceapă cea din centrul civic.Abia după finalizarea pasajului subteran de la p-ța Cetate până la podul Dacia Continental,vom avea și oradeni mulțumiți.Spor la lucru,si sa se termine lucrarile in termenul stabilit." 

Kritika 


"Mie nu imi place.Tot farmecul orasului se duce.toate amintirile. Nu imi plac mai deloc aceste schimbari ( modernizari) , care nu se potrivesc cu stilul clasic si frumos al acestui oras.asta e..... "


"Motivatia taierii arborilor pe alinient este "amploarea lucrarilor". Maturitatea/anvergura arborilor nu are nici o greutate in viziunea Dvs?
Ps:Un oradean care a copilarit mergand la bazin pe sub arbori care ii taiati acuma pentru "anvergura lucrarilor" 


"Tunele și pasarele, dar drumurile în oraș când le reface? Când mă plimb prin Oradea am impresia că sunt cu barca "


"Era imposibil virajul la stânga pe artera principală....acum va fi total imposibil și pentru celelalte benzi secundare. Ce soluții ați găsit pentru aceasta? "


"Nu TĂIAȚI COPACII ! Din POZĂ se vede că e loc pentru COPACI pe spațiul verde de lângă Hotelul fost :DACIA ! "


"Dezastru total! Ați inceput masacrarea copacilor! Pe lângă ca nu putem respira de la mizeria lăsată de porci, n-avem decât sa mai înghițim dioxid de carbon suplimentar! Proiect care reflecta incompetența si lipsa de viziune, argitectecti neinspirați plătiți regește din banii noștri. "


"Imi pare rau printre atatea laude,sa spun ca,peisajul e dezolant fara falnicii arbori si va fi si mai si....cine nu crede sa mearga pe Bulevardul Magheru sa vada arborii plantati gata uscati.Niciodata nu va mai fi ce a fost Aleea Strandului."


"Ati distrus total orașul. După Războiul Mondial nu arătam așa.
Acest plan nu se construiește, ci distruge orasul și îi pune în datorii! Rușine! Se vede, ca nu intelegeti, sau nu vreti sa intelegeti, ce este ORADEA...Concret, ce a fost. Pt ca momentan nu e altceva decat un haos ruinat! Ceea ce atingeti, este stricat...😤😤trecutul orașului este chiar atât de frustrant pt. dumneavostra?
o așa-numită "modernizare" nu a fost completată corespunzător : Dealul Cipuerca, centrul orasului, parcarea subterana... etc... etc...
În Occident,primaria ar plati regate imense pentru tăierea a 26 de copaci sănătoși."



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése