Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. augusztus 2., péntek

A virágkocsik útvonala augusztus 21-én - Rossz idő esetén elmaradhat a Havasi koncert

Havasi-koncerttel zárul a váradi virágkarnevál 
Forrás : erdon.ro 

"Míg Debrecenben a jubileumi ötvenedik évét ünnepli a virágkarnevál, Nagyváradon augusztus 21-én, szerdán 14. alkalommal tekinthető meg az allegorikus virágkocsik egy része. A váradi rendezvény aznap este nagyszabású Havasi-koncerttel zárul." - olvasható a Bihari Naplóban megjelent cikkben. 
Jánosi Piroska részletesen leírja az augusztus 21-i eseménysorozatot.Idézek a cikkből : 


"A nagyváradi és a debreceni önkormányzat által közösen szervezett rendezvényre ezúttal öt kocsi érkezik Nagyváradra. Az elmúlt évek szokásaival ellentétben idén a különböző munkálatok miatt ezekkel nem vonulnak fel a város utcáin, déli 12 órától az alkotásokat a Szent László téren lehet majd megtekinteni. Mint már előzőleg is hírt adtunk róla, innen 17 óra környékén indulnak el a megyébe, a Bihar–Biharfélegyháza–Paptamási–Diószeg–Székelyhíd útvonalon." 

Aggodalomra adhat okot,hogy rossz idő esetén elmaradhat a Havasi-koncert.Reméljük az idő kegyeibe fogadja a váradiakat augusztus 21-én. 

 
Forrás : erdon.ro 


"Tilos bevinni A4-es lapnál nagyobb tárgyakat, ételt és innivalót is. A koncert területén mobil-WC-ket állítanak fel, és két bárpultnál lehet italokat vásárolni. A produkció 20.30-tól kezdődik, megközelítőleg másfél órát tart. A nagyszabású koncerten közreműködik többek között a Nagyváradi Állami Filharmónia zenekara is. Rossz időjárás (vörös riasztás) esetén a koncert elmarad, a megvásárolt jegyek árát visszaszolgáltatják – tudatta Mihai Jurca." 


Fontos információkat az esemény Facebook-oldalán közlik.Elindult a visszaszámlálás.Jó szórakozást augusztus 21-én '


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése