Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. augusztus 5., hétfő

Hamarosan kezdődnek a Szigligeti Színház színpadának korszerűsítési munkálatai - Több mint egymillió euróba kerül

 
Fotó : Szigligeti Színház 


"Pénteken, 2019. július 19-én írták alá azt a kivitelezési szerződést, amelynek értelmében színházunk nagyszínpada a következő néhány hónap során teljesen megújul. A szerződés értéke 4 222 584,85 lej áfa nélkül. A munkálatok hamarosan megkezdődnek, és egy, az Európai Regionális Fejlesztési Alap révén, az Interreg V-A Románia—Magyarország programon belül finanszírozott projekt részét képezik." - olvasható a Szigligeti Színház honlapon. A váradi színházrajongók örvendhetnek ennek a hírnek,mert tovább szépül a színházunk.Mennyibe kerül?Idézet a cikkből : 


" A Szigligeti Színház része 1 029 546 euró, ami három komponensből áll össze: 824 048,61 euró az Európai Regionális Fejlesztési Alap vissza nem térítendő támogatása, 126 031,55 euró a román állam hozzájárulása, 79 465,84 euró pedig a Szigligeti Színház önrésze." 

Meddig tartanak a munkálatok?A cikkben ezt olvashatjuk : 


"A 2019 decemberéig ütemezett munkálatok során a színpadi deszkázat teljes cseréjére, az ügyelői, valamint hang- és fénytechnikai rendszer fejlesztésére, a zsinórpadlás részleges gépesítésére, valamint süllyesztők és egy forgószínpad beszerzésére is sor kerül."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése