Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. augusztus 3., szombat

Hogyan menthették volna meg Alexandra életét ? Alexandra miért lett hős?

Majdnem az egész ország a televízió képernyője előtt nézi a caracali eseményeket.Szinte élőben közvetítik a nyomozást,percenként tudósítanak az új fejleményekről a hírcsatornák.Ismertek a részletek szinte mindenki előtt.Alexandra meglett gyilkolva,vagy életben van?Az eredmények az első variációt erősíti meg.Alexandra családja nemzetközi vizsgálatot kér,mert nem hiszi el a hatóság állítását.Meg lehet érteni az álláspontjukat,sőt egyet lehet érteni velük,mert az ügyet le kell zárni minél hamarább.Alexandra szülei nagyon nehéz helyzetben van.Tiszteletbe kell tartani véleményüket.

Hogyan menthették volna meg Alexandra életét ?Ez a kérdés akkor érvényes,ha Alexandra nincsen életben.Maszol cikkében ezt olvashatjuk :

„Nem akarunk semmit eltitkolni. Csak vigyázunk arra, hogy ne zavarjuk össze a dolgokat, és ne mondjunk olyasmit, ami később nem bizonyul igaznak” – biztosította Giorgiana Hosu, a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) helyettes vezetője az őt faggató újságírókat július 28-án, miután bejelentette, hogy a caracali rém bevallotta Alexandra Măceşanu és Luiza Melencu meggyilkolását. Azt is hozzátette, hogy kollégái „az eredeti dossziéban hibátlanul  dolgoztak”.

A cikk további részében azt tudhatjuk meg,hogy a szóvivő állítása nem állja meg a helyét.Az egyik hircsatorna élőben közvetíti az egyik tanú nyilatkozatát.A beszélgetést Alexandra nagybátyja vezeti.

Alexandra miért lett hős?Mert azzal hogy felhívta a 112-t,megakadályozta azt,hogy az ügye titokban maradjon,és a caracali rém tovább folytassa rémtetteit.Országos nyilvánosságot kapott, ötször hívta fel a segélykérő számot,mert félt és megmentést remélt a hatóságoktól.Nem rajta múlott,hogy megtalálhassák.A Caracalban történtek tükört állítanak a társadalmunk elé.Ilyen a társadalmunk. Csodálkozzunk azon,hogy milliók hagyták el az országot?A 15 éves lány hős lett,mert azt gondolta, hogy megmenekül a veréstől,az erőszaktól és a fogva tartójától.Nem vagyok újságíró,nem tudom jól kifejezni magam.Alexandra azért is hős,mert megakadályozott sok hasonló tragédiát ...

U.I.
Vihar van Caracalon.Elmossa a bizonyítékokat?

Caracal térképen 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése