Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. június 19., csütörtök

Több munkás és munkagép dolgozik a távfűtési hálózaton

Több munkás és munkagép dolgozik a távfűtési hálózaton 
Nagyvárad távfűtési hálózatának rehabilitációja miatt akadozik a melegvíz szolgáltatás a városban, ami rendkívül kellemetlen a nyár közepén.
Nemcsak a lakosság elégedetlen a munka ütemével, hanem a Nagyváradi Hőerőmű és a Termoficare Rt. képviselői is, akik kérték a munkálatokat végrehajtó vállalatokat, hogy növeljék a munkások számát az építkezéseken, amit – elméletben – azok meg is tettek. Az első szakaszban, melynek teljesítési határideje az év vége, 17 km csővezetéket korszerűsítenek. 
 Kicserélik a régi csöveket a hálózatokban és mindaz a sok kellemetlenség, amit a melegvízszolgáltatás hiánya okoz, és valószínű, hogy télen a fűtés leállítása fog okozni, a jövőben megtérül, hiszen a hálózatokban nem lesznek csőtörések, magyarázta Stănel Necula, a váradi Hőerőmű speciális adminisztrátora. 
 "127 emberrel és 23 munkagéppel dolgozunk," mondta Mircea Paşcalău, a építkezés vezetője. 
 Az 1-es főnyomócső hálózatának korszerűsítését 2014 végéig kell befejezzék a tervek szerint. Augusztus hónap folyamán a melegvízellátás hiánya a Dacia általános iskola és a Barokk Palota környéki utcák lakóit érinti leginkább.
Forrás : nagyvarad.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése