Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. június 16., hétfő

Mindenki jól szórakozott a Rhédey-kertben

Mindenki jól szórakozott a Rhédey-kertben 
Szombaton a Rhédey-kertben a Diákokért Egyesület, a Dél-Rogériuszi RMDSZ-körzet, a Classic Arts Művészeti Egyesület, a Zabhegyezők Gyermekanimátor Egyesület, és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat megszervezte a III. Nagyváradi Gyermek- és Családi Fesztivált. 
Tartalmas és érdekes, a család valamennyi tagja számára szórakoztató programok várták mindazokat, akik a szombati nap folyamán, a délutáni órákban kilátogattak a nagyváradi Rhédey-kertbe. Helyi és magyarországi fellépőknek lehetett tapsolni, s a folyamatosan zajló alternatív programoknak köszönhetően senkinek sem jutott ideje unatkozni. Többek közt arcfestés, kézműves sátor, ugráló-vár és gipszfestés várta az érdeklődőket, a Zabhegyezők interaktív játékokkal készültek, Imre Zoltán, az Ady Endre Emlékmúzeum vezetője pedig bárkinek szívesen leírta rovásírással a nevét. A tombola fődíja a rendezvény fővédnöke, Biró Rozália szenátor asszony által felajánlott kerékpár volt, de egyéb értékes nyeremények is várták a szelvényeket vásárlókat. Ugyanakkor a fesztivál jótékonysági célt is szolgált: a Júlia-otthon számára gyűjtöttek.
Figura Ede pécsi drámapedagógus két előadással is meglepte közönségét: előbb József Attila, Radnóti Miklós és Ady Endre megzenésített verseivel, majd A hétfejű sárkány történetével. Utóbbi produkcióba a gyermekek közül is bevont jó néhányat, de a felnőttek sem panaszkodhattak, jókat derülhettek ők is a poénokon, beszólásokon.
Forrás : erdon.ro  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése