Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. május 26., vasárnap

EP+Referendum 2019 Bihar megye 52,77%+44,93

Nem hivatalos végeredmény ,Bihar megyei szavazók 52,77%-a szavazott az EP-re,44,93%-a Referendumra .A magyarokat érintő eredmény a közvélemény-kutatók szerint az RMDSZ 5,4%-al bejutott az Európai Parlamentbe.A részletes Bihar megyei eredményeket megnézheti a a BEC hivatalos honlapon ' 
A szavazási térképet itt megnézheti ' 

A legújabb választási eredmények a következő a Maszol szerint :

"A Nemzeti Liberális Párt (PNL) és Szociáldemokrata Párt fej fej mellett áll a vasárnapi EP-választásokon, az RMDSZ támogatottsága pedig 5,4 százalékos a 21 órakor nyilvánosságra hozott exit poll adatok szerint, amelyek a 19 órás helyzetet tükrözik. A végleges exit poll adatok 22.30 körül várhatók, az első hivatalos eredmények pedig éjfél után."

Mit nyilatkozott Kelemen Hunor az RMDSZ elnőke?

"Az 5,4 százalék azt jelenti, hogy az erdélyi magyar közösségnek erős hangja lesz az EP-ben – jelentette ki az exit poll adatokat kommentálva Kelemen Hunor. Az RMDSZ elnöke szerint ha ezeket az eredményeket a szavazatszámlálás visszaigazolja, akkor 440-450 ezer közötti a szövetségre leadott voksok száma. „Köszönjük azoknak, akik mellettünk álltak az elmúlt hetekben, hónapokban” – mondta Kelemen Hunor, külön megemlítve a jelöltek, az önkormányzati vezetők, a kampányban tevékenyen részt vállalók szerepét."
Teljes cikk : Maszol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése