Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. május 26., vasárnap

Dolgoznak az autópályán,év végéig elkészülnek a munkálatokkal

undefined 
Marian Duşescu (előtérben) a kivitelezés üteméről tájékoztatta Răzvan Cuc szállításügyi minisztert (jobbra), mögötte Narcis Neaga.Forrás : Biharország

"Bihar megyében járt Răzvan Cuc szállításügyi miniszter Narcis Neaga, a Közúti Infrastruktúrát Kezelő Országos Társaság (CNAIR) vezetőjének társaságában. Ioan Mihaiu prefektus és Ioan Mang, a Bihar Megyei Tanács alelnöke kísérte el őket az észak-erdélyi autópálya Bihartól a magyar határig tartó szakasza munkálatainak megtekintésére." - írja Fried Noémi Lujza a Biharországban. 

Ha hinni lehet a szállításügyi miniszternek,év végéig lesz egy 5 km-es autópályánk Bors és Bihar között.Hogyan fogják ezt megvalósítani? 

"A kivitelezésre 19 hónapjuk van, de – mint később kiderült –, azt vállalták, hogy 5-6 hónapon belül elkészülnek a munkával. Ezt Răzvan Cuc tárcavezető árulta el, aki üdvözölte a kivitelezőket, és azt is elmondta, kiegészítik a szerződésbe foglalt összeget azért, hogy szükség esetén éjszaka is dolgozzanak, illetve növeljék a munkagépek számát." 

A cikk kiemelkedő része : "Itt megerősítették azt is, hogy év végéig elkészülnek az első Bihar megyei szakasszal, hogy autópályán lehessen majd elhagyni az országot." 

Még decemberig sok víz folyik le a Körösön.Mi csak reménykedhetünk abban,hogy év végén Biharon felhajtunk az autópályára és meg sem állunk Nyugat-Európáig. 
undefined 
Itt hajthatnak majd a 19-es főútra.Forrás : Biharország
undefined 
A felüljáró itt épül majd.Forrás : Biharország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése