Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. július 15., kedd

Új favágók és fapadok Váradon

A nagyváradi önkormányzat a Körös vonala mentén ketté osztotta a megyeszékhely területét, és két különböző cégnek utalta ki a jobb parton, illetve a bal parton elhelyezkedő fák lombkoronáinak nyírását, valamint a fakivágási és gyökéreltávolítási munkálatokat.
Az erre a célra kiírt licitáció végeredményeként az Elecbrans cég végzi majd az említett munkálatokat a Sebes-Köröstől jobbra elterülő városrészen. A harminchat hónapra szóló szerződésük összértéke 634 850 lej. A Körös bal oldalán továbbra is a RER Ecologic Service nyírja majd a rohamosan fogyatkozó váradi fákat, szintén három éven át, pontosan 647 250 lejért.
uj favagok
A Polgármesteri Hivatal ugyanakkor tudatta, hogy számos új köztéri paddal gazdagodott a megyeszékhely egy közbeszerzési pályázat során. A Bernar Prod Kft. hamarosan 498 padot szerel majd fel a városban, melyek közül 468 háttámlás, harminc pedig háttámla nélküli ülőalkalmatosság. Utóbbiakat a Pece partján helyezik majd ki, míg a többit szétosztják a város parkjaiban, valamint azokon a tömbházudvarokon, ahol a lakótársulások ezt igényelték. A szerződés összértéke mintegy 230 ezer lej.
Forrás : reggeliujsag.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése