Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. július 29., kedd

A bihari eurorégió fényképészeinek kiállítása

Július utolsó előtti napján állítják ki a nagyváradi Euro Foto Art Galériában Nagyvásár tér (ma I. Decembrie) 12 szám azokat a fényképeket, melyeket a negyedik bihari-hajdú bihari eurorégiós kiállításon elfogadtak és értékeltek a zsűri tagjai. A tárlaton kiállítanak száz darab színes és fekete-fehér fényképet, melyeket a bihari és a hajdú-bihari zsűri minősített.
A szabály szerint azok a fotóművészek vehettek részt ebben a projektben, akik ehhez az eurorégióhoz tartoznak, illetve más városból valók de fotós aktivitásukból adódóan ezen szervezetek valamelyikében alkotnak.
a bihari 1
Dancoglu Constantin EFIAP (Nagyvárad) – I. díj

A bihari gyűjteményből, ami ötven színes és fekete fehér fényképből állt, a zsűri 19 munkát fogadott el. Az alkotók főképp Bihar megyeiek, de van közöttük olyan, aki az egyesült államokból, székelyföldről és Magyarországról pályázott. A bihari zsűri tagjai Szabó Claudiu (EFIAP), Kovács Réka és Tóth István.
A hajdú-bihari gyűjtemény szintén ötven darab fényképből állt, melyekből 23 pályamunkát fogadtak el. A hajdú-bihari zsűri tagjai Varga Tamás, Süli István és Máthé András.
Közös megegyezés révén a bihari fényképészeknek szánt díjakat a hajdú-bihariak határozták meg, és fordítva. Ennek eredményeképpen az első helyezett a nagyváradi Dancoglu Constantin (EFIAP), és a debreceni Csergő András lett.
Teljes cikk : reggeliujsag.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése