Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. augusztus 25., kedd

Választási propaganda - Miért nem támogatom?

Dübörög a választási propaganda.Az új koronavírus járvány után a tv-ben,az újságokban második helyen a helyhatósági választásokról szóló hírek állnak egy hónapig. Szeptember 27-ig nehéz lesz azoknak akiket nem érdekel.Az szinte biztosra vehető, hogy óvintézkedések közepette, meg lesz tartva.A váradiakat elsősorban Ilie Bolojan döntése tartja " lázban " ,mely szerint a megyei tanács elnöki székéért indul.Az Ilie Bolojannal készült interjú  kiverte a " biztosítékot " a kommentelők között. A váradi magyarság szavazhat két magyar és számtalan román pártra. 

Miért nem támogatom a választási propagandát? Mert az elmúlt harminc év alatt nem váltották valóra az emberek reményeit, sőt a helyzetünk egyre rosszabb. Az ígéretek tekintetében semmi nem változott. A jóhiszemű szavazóknak mindent megígérnek, a teljesítésről megfeledkeznek. Egy hónapig országunk az " ígéretek földje " lesz. A jelöltek mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél több szavazatokat kapjanak. Ídézem a Prédikátor 8. fejezet 9. versét a Károli fordítás szerint : 

"Mindezt láttam, és megfigyeltem minden dolgot, a mely történik a nap alatt, oly időben, a melyben uralkodik az ember az emberen maga kárára.  "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése