Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. augusztus 16., vasárnap

Összeomlóban az egészségügyi ellátás Bihar megyében? Aggódhatunk ?

Aggasztó nyilatkozatot olvashatunk Bihar megyéről a Krónika Online cikkében. Gheorghe Carp a megyei kórház menedzsere,a COVID-19 elleni védekezés megyei vezetője szerint, ha ilyen ütemben emelkedik az új koronavírus fertőzöttek száma, az egészségügyi ellátás összeomolhat Bihar megyében. A Krónika Online a Bihoreanul cikkét idézi. Gheorghe Carp szerint a legtöbben  vallási eseményeken, mások nyaraláskor fertőződnek meg.valamint családi eseményeken. 

Aggódhatunk? Gheorghe Carp szerint még Nagyvárad " biztonságos " város, eddig még sikeres a COVID-19 elleni harcban. Orvosokat és szakképzett ápolókat keresnek, mert elszeretnék kerülni a kórházi torlódást. Aggodalomra adhat okot, hogy a tegnapi és mai napon hárman haltak meg az eBihoreanul értesülése szerint. Aggódásra adhat okot az is, hogy egyre növekszik a vírustagadók tábora. 

Személy szerint továbbra is betartom azokat a rendelkezéseket, melyekkel magamra és másokra tudok vigyázni. Naponta figyelemmel követem a koronavírussal kapcsolatos híreket. Értesülésem szerint nem kell bepánikolni, nem vagyunk még veszélyben. 

„Sokkal súlyosabb a helyzet, mint a szükségállapot idején volt " - nyilatkozta Gheorghe Carp. Teljes cikk az Erdély Online-on olvasható.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése