Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. augusztus 18., kedd

Ilie Bolojan a PNL hivatalos jelöltje a megyei tanács elnöki tisztségére - Interjú : megoldja a megye problémáit ,felszárítja az " ingoványokat "

 

 
Ilie Bolojan. Fotó : Ilie Bolojan /Facebook 

"Nagyvárad polgármestere, Ilie Bolojan a Facebook-oldalán is jelezte, hogy hétfőn hivatalosan is benyújtotta a Bihar Megyei Tanács elnöki tisztségének megpályázását célzó dokumentációját." - olvasható Ilie Bolojan magyar nyelvre fordított bejegyzése az Erdély Online cikkében. Idézet a cikkből : 

"A bejegyzésében úgy fogalmazott: megtiszteltetés volt számára a váradiak polgármesterének lenni, és mindenkinek köszöni, hogy bíztak benne. Mivel azonban a város fejlődése nagy mértékben függ attól, hogy mit tesz a megyei önkormányzat, ezért úgy döntött, hogy ezúttal megyei tanácselnök-jelöltként méretteti meg magát a szeptember végi helyhatósági választásokon. Bolojan szerint ugyanis a megyénél nincsenek rendben a dolgok, viszont ha ez megváltozik, és Várad teljesen együtt tud működni a megyével, akkor minden rendbe jön.

A liberális párti elöljáró ugyanakkor köszönetet mondott azért, hogy több mint 30.000 támogatói aláírást sikerült összegyűjtenie, valamint azoknak a kollégáinak is, akik beleegyeztek abba, hogy vele együtt szerepeljenek a PNL megyei tanácsosi listáján. Arra is kitért: a kampány során a járványügyi intézkedések betartásával minél több választópolgárral szeretnének találkozni, hogy meggyőzzék őket arról: többség kell a megyei tanácsban a projektek megvalósítása érdekében. Szerinte rövid időn belül mindenképpen változásra van szükség, mert főleg a perifériákon nagy gondok vannak a megyében, nincsenek munkahelyek és korszerű utak, illetve hiányzik a víz- és csatornahálózat is." 

Román nyelven Ilie Bolojan Facebook bejegyzésében olvasható ' Az egyik magyar származású rajongója ezt írja: 

"Felicitari! Si va multumim pentru tot cea ce ati facut pentru Orasul nostru! Sunt mîndru ca sunt Oradean! Poate intro buna zi ma voi intoarce in orasul meu natal sa le arat copiilor mei de unde provin pariti lor si ca de fapt Oradea a devenit unul dintre cele mai frumoase orase din Europa. Va multumim Domnule Primar! " 

 
Ilie Bolojan.Forrás : Bihoreanul 

A Bihoreanul interjút készített Ilie Bolojannal, mely olvasható az eBihoreanul cikkében.Mi a célja?Megoldani a megye problémáit,és felszáritani az ingoványokat. Szerinte az elmúlt négy évben ha értékelni lehet a megyei tanács működését, akkor zérót (0) adna. Azt nem mondta, hogy a PNL tanácsosai lehetetlenítették el a tanács működését. Mi történik ha megválasszák? Csak jó jöhet minden vonatkozásban. A fejlődést az EU pénzügyi finanszírozásával és saját pénzforrásból képzeli el. A kérdés : a Bihar megyeiek " vevők " Ilie Bolojan terveire ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése