Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. augusztus 18., kedd

Ölyüs Noel megkapja a génterápiás kezelést - Köszönet az adakozóknak '

 

 
Noel és édesanyja.Forrás : erdon.ro 

Szinte hihetetlennek tűnt a kezdetekor, hogy Noel kezelésére összegyűl 2.400.000 dollár. Lássunk csodát, széleskörű összefogás és adakozás következtében összegyűlt a szükséges összeg, hála az adakozóknak. A következőket olvashatjuk az Erdély Online cikkében : 

"Valóra válik egy hét múlva Ölyüs Noel családjának az álma: az érkörtvélyesi kisfiú augusztus 25-én megkapja a Zolgensma génterápiás kezelést, ha addig is minden rendben alakul." 

Köszönet az adakozóknak és mindazoknak, akik segítették a családot.Modernkori " irgalmas szamaritánusok " ezrei adakoztak kisebb-nagyobb összeget.Ez a széleskörű összefogás további reményeket nyújt hasonló helyzetben levő családoknak.Biztosan sokan fogják nyomon követni a kicsi Noel sorsát.Törő Enikő a Bihari Napló újságírója rendszeresen megírta Noel és a család helyzetét. Idézet a cikkből : 

"Noel „családja” több tízezer fősre nőtt az elmúlt hónapokban, összefogással és végtelen szeretettel összegyűlt a kellő összeg, 2.400.000 dollár, a család pedig már Budapesten várja a csoda napját. A múlt héten elfoglalták ideiglenes új otthonukat, mely már fertőtlenítve volt érkezésükkor, hogy Noel a lehető legjobb körülmények között töltse el a kezelés előtti és utáni időszakot. Kisebb komplikáció lépett fel az elmúlt napokban, mely valószínűleg nem okoz gondot a Zolgensma beadásával kapcsolatban, azonban a családra és az orvosokra ráijesztett."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése