Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. augusztus 16., vasárnap

Ötletversenyek fiaskóval - Miért van igaza Emőd Tamás építésznek?

 Az elmúlt években tanúi lehettünk az önkormányzat ötletszegény próbálkozásainak. A legutóbbi nemzetközi ötletverseny győztesének a látványterve " kiverte a biztosítékot " a nagyváradiak soraiban.Ilie Bolojan szeretné " lekaparni " a felelősséget magáról, de ez nehezen sikerül, mert azt mindenki tudja, hogy a jóváhagyása nélkül semmi nem történhet Nagyváradon.


Ilie Bolojant nem ismerem, a módszereivel nem tudok egyetérteni. Mély szomorúsággal töltött el 2015 február 15-én a Szent László téri búcsúm, mert a Kálvária dombi esemény rossz előjele volt, annak ami következni fog. 2015 február 15-én este fél tíz után meghatódva felültem a villamosra, tudva, soha nem láthatom a régi Szent László teret, melyet központnak hívtunk. 


Lehet a Kossuth utcai mélygarázsra kiírt nemzetközi ötletversenyt megnyerő pályázatot , soha nem fogják megvalósítani.Ilie Bolojan okosan a következő önkormányzati képviselőkre hárítja a döntés felelősségét.Az Erdély Online cikkben Emőd Tamás építész" fiaskónak" nevezi ezt és a többi ötletversenyt, melyeket a váradi adófizetők pénzéből finanszíroztak. 


Miért értek egyet Emőd Tamás építész véleményével? Mert szakemberként látja a helyzetet.Ilie Bolojan másfél hónap múlva "lelép " Nagyvárad polgármesteri székéből, mert a megyei tanács elnöke szeretne lenni, ha a Bihar megyeiek megválasszák. Az ötletversenyek tovább folytatódnak, ha  ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése