Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. augusztus 18., kedd

Jutalom az ingyenes telekfelajánlásért

 Végleg elbukott az a terv, mely szerint Vásárhelyhez közel egy új 25.000 férőhelyes stadiont építettek volna fel, ugyanis a telket ingyen kapta volna meg az önkormányzat. Ezt olvashatjuk az Erdély Online cikkében : 

 

"Politikai síkra terelődött a nagyváradi focipálya építésének az ügye, miután a stadion építésére telkét ingyen felajánló Ion Marin a pénteki nagyváradi helyi tanácsülésen éles hangú támadást intézett Ilie Bolojan polgármester ellen." 

 

Mi a csattanó? Idézet a cikkből : 

 

„Három nappal azután, hogy felajánlott

am a telket a városnak, a polgármester úr köszönetképpen értesítést küldött, hogy nem hosszabbítják meg a koncessziós szerződést azokra a focipályákra, amelyeknek a szerződése még egy évig és egy hónapig érvényes. Polgármester úr, mi volt ennyire zavaró abban, hogy felajánlottam a városnak egy közművesített telket?” Végezetül megjegyezte, hogy ő nem a polgármesternek, hanem a nagyváradi helyi tanácsnak tette ezt a felajánlást, tehát megítélése szerint előbb egy megvalósíthatósági tanulmányt kellett volna készíteni, és csak azt követően választ adni, szerinte ugyanis a polgármester önhatalmúlag nem dönthet egy ilyen jellegű és horderejű kérdésben. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése