Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2018. december 31., hétfő

Szenzációs hír : az Év Emberének jelölték Ilie Bolojant - Szavazzon Ilie Bolojanra január 13-ig

Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, a fost nominalizat pentru premiul 'Omul anului 2018 în România' 
Ilie Bolojan.Forrás : eBihoreanul 

Figyelem ,ez nem álhír : az Év Emberének jelölte Nagyvárad polgármesterét a Press One. Ezt a hírt az eBihoreanulban  olvashatjuk. Van egy szépséghiba,nem egyedül őt jelölték. Mellette Simona Halep,Cristina Neagu és Andrei Pleșu is a jelöltek között vannak.Minden váradi szavazhat Ilie Bolojanra január 13-ig. Az újságírók sok szépet írtak Nagyvárad polgármester tevékenységéről.Idézem szó szerint : 

"Când a câștigat primul mandat la primăria Oradiei, Ilie Bolojan era un tip încăpățânat și ciudat.
I-a speriat pe funcționarii primăriei cu ideile lui fixe: de pildă, că aparatul administrativ trebuie redus. Mai pe românește, cine nu muncește pleacă.
A fost, probabil, prima restructurare de personal dintr-o instituție publică din România făcută pe criterii de performanță și eficiență.
Zece ani mai târziu, Oradea e un oraș în care mulţi clujeni visează să se mute. Și asta pentru că bucureștenii n-au aflat încă detalii 🙂 .
Ilie Bolojan e la al treilea mandat de primar. Conduce, de 10 ani, un oraș care s-a dezvoltat cu precădere atrăgând fonduri europene. Ani la rând, Oradea a avut bugetul mai mare decât Cluj-Napoca − și banii au fost investiți în spitale, în infrastructură și în urbanism.
Când dați de vreun drum construit atât de bine și de repede încât s-a viralizat, să știți că e de la Oradea.
Culmea, acolo Uniunea Europeană nu sabotează investițiile." 

Forrás és szavazás : pressone.ro 

Szilveszter éjjeléig 4.993 szavazatot kapott Ilie Bolojan,mely 47%-os teljesítmény.A második helyen Oana Gheorghiu és Carmen Uscatu állnak 2.234 szavazattal,21%-kal. 

Ossza meg sok váradival,mert sokan a rajongói '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése