Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2018. december 11., kedd

Miért nem lehet Ilie Bolojan erkölcsi példakép?


Ilie Bolojan.Forrás : oradea.ro 

Ilie Bolojan Nagyvárad polgármestere többször reflektorfénybe került,mert Nagyvárad messze az első az EU-s projektek elkészítésében,illetve a pénz lehívásában az EU alapokból.Volt már a kormány főtitkára,prefektus és polgármester.Mega projektek megvalósítását tűzte ki célul.Romániában jó példaként említik a fejlődő Nagyváradot.Egyik létrehozója a Nyugati Szövetségnek.

Egy dologban nem lehet példakép.Erkölcsi szempontból nem jól áll.2012-ben szinte titokban elvált feleségétől,Florentinától.Két nagy lánya van,melyeket közösen nevelnek.Ilie Bolojan közszereplő, tehát elmondhatom a véleményemet,mert még nincs diktatúra.Válásának részleteiről olvashat az eBihoreanul cikkében. Vétett a bibliai szabályok ellen.Válása nincs megemlítve a CV-ben, sem a blogjában.

Válása óta élt (él?) párkapcsolatban.Meg nem erősített hírek szerint gyermeke is született ebből a párkapcsolatból.Az egyik "kósza hír " szerint az asszisztensnőt elvette feleségül.Miért titkolózik? Lehet, nem szereti ha magánügyeibe néz be valaki.Ha valaki politikai pályára lép, közszereplőként többet írnak róla a médiában.Példa erre az előző polgármester,Petru Filip.Ismerjük az életét.Amióta nyugdíjba vonult alig lehet olvasni róla.A legutolsó hír,kibékült a feleségével. 

Ilie Bolojant kinevezhetik miniszterelnöknek,vagy miniszternek.Ha "eltitkol" valamit az életéből, kiderítik,mint Mang esetében történt.Teszári Zoltánt "vadásszák" a lesifotósok éjjel-nappal.Jobb volna távlati szempontból lépni.Az is lehet a váradiakat nem érdekli a polgármester magánélete,mert azt mondák : " Omul ăsta a făcut ceva pentru oraș " 

 
ÎNSINGURAT. Figură cu totul atipică în politica locală şi chiar românească, auster cu cei din jur şi cu sine însuşi, primarul Ilie Bolojan (foto) e obişnuit de mult cu atacurile ce ţintesc modul în care îşi exercită funcţia. O slăbiciune personală, cum e divorţul de viitoarea fostă soţie, Florentina (medalion), îi poate ştirbi însă autoritatea greu câştigată de-a lungul anilor şi riscă să-l transforme într-un personaj care, la fel ca toţi ceilalţi, are cel puţin un "păcat" 
Forrás : eBihoreanul

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése