Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2018. december 10., hétfő

Ijesztő látvány: most Nagyváradon filmeztek zombiszerű drogosokat - Ilyen rossz a helyzet Váradon?

 
Forrás : maszol.ro 


"A sajtóba is kijutott az a Facebookon terjedő felvétel, amely Nagyváradon készült a zombidrog fogyasztásának tüneteit mutató fiatalokról." - írja a Maszol az Antena 1-re hivatkozva.Ez a cikk és  a videó megtekintése után feltehető a kérdés : Ilyen rossz a helyzet Váradon?Sajnos a képek és a videó nem hazudnak,nem montázs,hanem a valóság.Ha megfigyeli,felismerheti a helyet, a Lotus2 a Vitéz,Decebal utcában.Az egyik gyermekvédő alapítvány munkatársa azt nyilatkozta,hogy nagyon rossz a helyzet Váradon a kábítószerfüggőség tekintetében.Annyira rosszak az adatok,hogy nem hozták nyilvánosságra a statisztikát.A sors fintora,hogy az egyik unokáját szinte erőszakkal sikerült "kiragadni" a "füvesek" csoportjából.Az egyik taxis azt mondta,hogy ismeri azokat a fiatalokat,akik " füveznek",és messzire elkerüli őket.Mozgásukról felismeri,hogy drogoztak. Szerinte nagyon veszélyesek.Van néhány rossz emléke.Nem akarom megriasztani az olvasót,de a váradi fiatalok nemcsak szórakozni szeretnek,hanem drogozni.Mit tesz a hatóság?Nem sokat,mert nem tud.Mit tehetnek a szülők?Ha elment a "csikó",akkor már nem sokat.Olvassa el figyelmesen a cikket,és nézze meg a videót,mely Váradon készült.

"A videón három kábítószeres látható, ketten összerogyva a földön, a harmadik az úttesten lődörög furcsa, merev mozdulatokkal.  A zombidrog néven elhíresült kábítószer a marihuána hatóanyagát tartalmazza, de akár harmincszor erősebb is lehet annál, így akár epilepsziás rohamot is okozhat a használójának. 
A drog hatása alá került fiatalok - 13-15 évesek is vannak közöttük - valósággal mozgásképtelenné válnak, élettelennek tűnő testtel hevernek az utcákon, üveges tekintettel, görcsbe rándultan merednek maguk elé.  A szer leállíthatja a veséket, a májat, és elég gyorsan halálossá válhat. A zombidrog összehasonlíthatatlanul olcsóbb a többi kábítószerhez képest, egy adaghoz már 25-30 lejért is hozzá lehet jutni. "

Forrás : maszol.ro 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése