Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2018. december 11., kedd

Mi a helyzet a zombidrogozók ügyében?

 
Forrás : eBihoreanul 

Kétes hírű lett vasárnap délutántól Nagyvárad. Három zombidrogozót láthattak a váradiak a Prima Shop előtt, közismert nevén, Înfrâțirea szerszámgépgyár, Lótusz előtt. A fenti fotó azt a jelenetet rögzíti, melyben mind a három fiatal látható. Ezt olvassuk a Maszol cikkében : "A videón három kábítószeres látható, ketten összerogyva a földön, a harmadik az úttesten lődörög furcsa, merev mozdulatokkal."

Készült egy videó, mely nagyon népszerű lett.Az eBihoreanul lapban jelent meg. 

Az eBihoreanul lapban azt olvashatjuk, hogy a járókelők gyorsan riasztották a mentőt. Pár perc múlva megjelentek, de csak egy fiatalt találtak a helyszínen, akit bevittek a sürgősségi osztályra, ellátták, saját felelősségére elment a kórházból. A rendőrség elkapta a drog dealert, akinél megtalálták a kétes anyagot. A cikkben olvashatjuk azt, hogy nem ez az első eset Váradon. Szőllősön /Nufărul is videóztak három fiatal zombidrogozót az egyik este .
Valószínűleg fogunk találkozni Váradon zombidrogozókkal, mert nagyon olcsó és népszerű lett a fiatalok körében a drog. Mit tehet a hatóság? Sokat nem tehet, mert kivan véve a veszélyes kategóriából. A Jurnalul Bihorean cikkében olvasható több olyan információ, melyek arra a következtetésre indítanak, hogy a rendőrség sokat tud a zombidrogozókról, de keveset tudnak tenni ellenük, esetleg pénzbírsággal sújtják. Igen, a törvényalkotók jóvoltából a bűnözők szabadon tehetik tönkre a fiataljaink életét. Sőt azt is szeretnék, hogy a marihuánát legálisan termesszék. Meg áll az ész! 

Mit tehet ha lát zombidrogozót? Hívja a 112-t! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése