Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. május 27., kedd

Gazdag heti sportkínálat

A Nemzetközi Gyermeknap alkalmával sorra kerülő sportesemények bemutatása volt a Bihar Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság székhelyén tegnap megtartott sajtótájékoztató fő témája, de szó esett a holnap Nagyszalontán sorra kerülő Kihívás Napja (Challenge Day) nevet viselő programról is.
gazdag cros
A gyermeknapi versenyeket a holnap sorra kerülő cselgáncstorna nyitja, amelyre a Bihorul Sportiskola tornatermében kerül sor holnap 16 órától. A versenyt eredetileg a hétvégén tartották volna, ám előrehozták, hogy a legjobbak egy nagybányai rangos megmérettetésen léphessenek tatamira.
A sport- és ifjúsági igazgatóság idén is szervez futóversenyt és utcai kosárlabda-, valamint lábtenisztornát. A szombaton sorra kerülő esemény helyszíne a Bihorul Sportiskola lesz. A futóverseny pénteken 12 órától rendezik meg a Bunyitai-ligetben (Brătianu Park). Hét távon díjazzák majd a résztvevőket, akik közül a legifjabbak még óvodások, a legnagyobbak pedig 12. osztályosok lesznek.
Péntektől vasárnapig az Őssi strandra várják a sportkedvelőket, ahol ifjúsági strandröplabda-tornát rendeznek 10 és 18 év közötti játékosok részvételével.
Szombaton és vasárnap vívó-emlékversenyt tartanak az Oradea Shopping City-ben. Első nap a 9 és a 13 évesek között avatnak majd bajnokot, a második napon a 11 és a 15 éves korosztály képviselői lépnek majd pástra.
Teljes cikk : reggeliujsag.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése