Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. július 11., szombat

Vita az ABC-ben : létezik az új koronavírus?

Mint törvénytisztelő állampolgár maszkkal mentem be az ABC-be.Vitára lettem figyelmes.Az ajtóban állt egy idős férfi akinél nem volt maszk.Az eladónő figyelmeztette,aki ahelyett,hogy elfogadta volna a felajánlott maszkot,elutasítva ráförmedt az eladónőre.

- Elhiszi,hogy létezik az új koronavírus?
- Igen - válaszolt nyugodtan az eladónő.
- Elég baj hogy elhiszi,mert az egész egy átverés.Kitalálták,mert be akarnak zárni bennünket.
- Hiszem hogy létezik a vírus.Ha nem veszi fel a maszkot,nem jöhet be az ABC-be ' - mondta erélyesen az eladónő.Azidős férfi meghátrált,majd sarkon fordult,szitkozódva tovább ment.

Hárman voltunk az ABC-be.Mindannyian hordtuk a maszkot,betartva a távolságot is.Ez a rövid vita rávilágít egy tényre,sokan nem hisznek a koronavírus létezésében.Sokan felülnek a propagandának,mely egyre sikeresebb.Könnyebb nem hinni,mint betartani a szabályokat. Más kérdés,hogy a statisztikai adatok nem biztos,hogy a valóságot mutatják.Személy szerint elhiszem,hogy létezik az új koronavírus,igyekszem betartani a szabályokat.

Aggasztó statisztikai adatokat olvashatunk a koronavírusról.Olvashatunk arról,hogy pénzt adnak azért,hogy az elhunytat a COVID-19 áldozataként írják be. Az álhírek tömegét olvashatjuk az interneten.Tőlünk függ a választás lehetősége.A brazil elnök is "ráfázott" a tagadására.nem is beszélve a brit miniszterelnökről.Bihar megyében még jól állunk,mert mai statisztikai  adatok szerint két új fertőzött van.Országosan 698 új fertőzött van,mely elgondolkoztató.Lehet azzal magyarázni,hogy manipulálták.Ha azokat a  videókat nézzük,melyeket a szórakozóhelyeken,illetve templomokban rögzítettek,akkor aggódnunk kell,nem is beszélve a kórházak helyzetéről.Ha kikerül az ellenőrzés alól a koronavírus, drámai helyzeteknek leszünk kitéve.Kirajzolódni látszik egy olyan jövőkép,mely szerint a mentalitás áldozatai lehetnek sokan,mert a lelkiismeretük miatt nem akarnak engedelmeskedni semmilyen szabályoknak.Ha ilyen ütemben növekszik az új fertőzöttek száma,bezárják ismét az orrunk előtt az ajtót?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése