Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. július 5., vasárnap

Az Alkotmánybíróság felfüggesztette a karanténra és a házi elkülönítésre vonatkozó törvényi előírásokat - Legyünk " besúgók "?

"Az Alkotmánybíróság felfüggesztette a karanténra és a házi elkülönítésre vonatkozó törvényi előírásokat mindaddig, amíg a kormány és a parlament nem hozza ezeket összhangba az Alaptörvény rendelkezéseivel. " - olvashatjuk az Erdély Online cikkben.A labda a kormány térfelén pattog.Törvényes megoldást kell találni, de gyorsan. Szigorú ellenőrzést jelentettek be. Arra is ösztönöznek, hogy jelentsük a hatóságnak azokat, akik nem tartják be az előírásokat.Legyünk " besúgók " ?

"A prefektúra közleményében felhívja a figyelmet arra, hogy az elkövetkező két hétben folyamatosan ellenőrizni fogják a tömegközlekedési eszközöket, a szabadtéri klubokat, teraszokat, a strandokat, a piacokat, a bevásárló központokat, a vásárokat és a zsúfolt tereket, tovább jelzi, hogy július 4-től él a 0800800165 zöld szám, amelyen a polgárok jelenthetik be azt, ha valahol a járványvédelmi előírások megszegését tapasztalják."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése