Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. július 20., hétfő

Metró Nagyváradon? Milyen lesz a " Holnap városa " ?

Az Erdély Online cikke foglalkozik a városunk jövő képével.Egy tény, a " Holnap városa " gyorsan fog fejlődni a következő években.Meghökkentő tervről olvashatunk, metróval fogunk közlekedni.Ezt Szász Pál építész nyilatkozta Pap István újságírónak.

Az önkormányzat hallgat a szakemberek tanácsaira? Pafka Ernő építész véleményét meg lehet érteni, mert sok munkát bíztak rá.Ezt a szédületes tempót meddig bírja a "Holnap városa "?Hogyan tudja megoldani a közlekedést?Kikkel tudja megvalósítani a szocialista tipusú "Holnap városa " projektet?

A közlekedést csak úgy tudja megoldani, ha folytatja Ceauşescu tervét, vagyis a fél várost le kell bontani.A szecesszió épületei akadályt jelentenek.A buldózerek, tűzesetek segítenek, csak pénzt adjon rá az EU.

Elképzeltem, amikor 100 éves leszek metróval fogok közlekedni mondjuk a központ és a repülőtér között.Ez nem utópia, legfeljebb keveset fogok tartózkodni a Szent László téren a korom és a vérnyomásom miatt.A "Holnap városában " minden megtörténhet ,ha a tervek szerint építjük a jövőt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése