Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. július 3., péntek

Készül Nagyvárad új átláthatóbb honlapja - A polgármesteri hivatal miért titkolózik?


Az eBihoreanul azt írja,hogy készül Nagyvárad új, átláthatóbb honlapja a mol.oradea.ro ,mely inkább jobban fogalmazva, készülget.Miért? Mert kevés a közhasznú, közérdekű adat.Az eBihoreanul utánajárt az okoknak. Az első oka, törvény írja, hogy a polgármesteri hivatalok az új honlapra minden közhasznú adatot kik kell tegyenek.Nagyvárad eddig le van maradva, ugyanis a törvény értelmében már egy hónapja minden közhasznú,közérdekű adat kellene szerepelnie.Ki a hibás? Nem Ilie Bolojan polgármester, hanem Ionel Vila.

Miért titkolózik a polgármesteri hivatal? Mert van titkolni valója.Az ellenzék a helyi tanácsban vagy nem, vagy későn kapja meg a szükséges adatokat, szinte az ülés előtt.Hiába kérik a szükséges adatokat, nem kapják meg.Miért? Mert a polgármesteri hivatal "secretomániás ", vagyis mindent titokban szeretne tartani.Az ellenzéki tanácsosok sokszor a sajtóból értesülnek a fontosabb eseményekről.Van még cifrább panasz is a cikkben.

A cikk most nem igazán "jól jön " személy szerint Ilie Bolojannak és a kétharmados többséggel rendelkező PNL-nek ,mert közelítenek a választások.Valami van a levegőben.Mi lenne, ha sok titok nappvilágra kerülne?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése