Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. július 27., hétfő

Beindul az aluljáró-gyártó projekt - Mennyire hasznosak ?

Forrás : erdon.ro

"A nagyváradi önkormányzat két különálló munkálat során összesen hat aluljárót fog építtetni a városban a nagypiac és a Baross (Dacia) híd közötti térségben. Pénteken a helyi tanács elfogadta a kisebbik munkálat műszaki-gazdasági mutatóit." - olvasható  az Erdély Online-ban.Pap István részletesen ismerteti a projekteket.Ki fizeti a beruházásokat?"A beruházás mindkét szakaszát egyébként uniós forrásból kívánja megvalósítani a nagyváradi önkormányzat."

Mennyire hasznosak a váradiak részére?Erre nem kaptunk egyértelmű választ.Miért kell hat aluljáró?A közlekedés meggyorsítása miatt.Sok az ígéret,majd menet közben látjuk a részleteket.Egy kissé bonyolult,de ha arra gondolok,hogy egy hasonló projektet készítettek az 1970-es évek elején,akkor eljött az ideje a megvalósításának.

Az egyik taxis ismerős szerint sokkal bonyolultabb lesz a közlekedés.Nem írom le a véleményét,mert nem illő dolog "szőrszálhasogatással " foglalkozni.Az aktuális önkormányzat azt tehet amit akar.Ezt akarta,akkor meg is lesz valósítva,ha nem fog történni valamilyen előre nem látható esemény.Van egy nagy gond, aminőségi munka hiányzik. Inkább várjuk meg a Sztaroveszky/Magheru úti aluljáró átadását.Legyünk optimisták '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése