Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. július 18., szombat

Sikerült összegyűjteni Noelnek a génterápiához szükséges összeget '

Fotó : Kicsi Noel - SMA1 Facebook

Mindenki a koronavírus járvány híreit figyeli.Van aki elhiszi,van aki nem.Ilyen helyzetbe összefogott a társadalom Noel megsegítéséért.Noel édesanyja a Facebookon bejelentette a jó hírt : "Köszönhetően nektek összegyűjt a Zolgensma génterápiához szükséges összeg, amit kezelést elvégző kórháznak kell átutalnunk." Nagyon szép fogalmazás Noel édesanyja részéről : "Mivel tudjuk, milyen sokat jelenthet egy adomány egy családnak, ahol nagy szükség van rá, ezért kérünk mindenkit, hogy a továbbiakban másokat is támogassanak. A mi álmunk már csak egy karnyújtásnyira van, de mások még csak a távolból figyelhetik azt."

A teljes bejegyzés :

"Kedves Mindenki!

SIKERÜLT!
Köszönhetően nektek összegyűjt a Zolgensma génterápiához szükséges összeg, amit kezelést elvégző kórháznak kell átutalnunk.

A számlákon jelenleg ténylegesen rendelkezésre álló összeg mellett a Noel érdekében küldött smsekből, a kupakgyűjtésből, elektronikai hulladékgyűjtésből és rendezvényekből is várunk még további bevételeket. Ezek mindösszesen fedezni fogják a Zolgensma génterápiát és az utókezelést. Nem lesz akadálya a 2020. augusztus 10-i utalásnak.

Mivel tudjuk, milyen sokat jelenthet egy adomány egy családnak, ahol nagy szükség van rá, ezért kérünk mindenkit, hogy a továbbiakban másokat is támogassanak. A mi álmunk már csak egy karnyújtásnyira van, de mások még csak a távolból figyelhetik azt.

Mióta 2019. október 22.-én megkaptuk a diagnózist és elkezdtük a gyűjtést erről a pillanatról álmodtunk. Azt akartuk, hogy Noelnek esélye legyen a lehető legteljesebb életre. Az elmúlt hónapokban voltak örömteli időszakok és mélypontok is, de mindvégig töretlenül hitettek és támogattatok bennünket!

Nagy tisztelettel és mérhetetlen hálával gondolunk a Noelt támogató csoportokra, a tagokra és az adminokra. Kérjük őket, hogy a tájékoztassák a csoporttagokat a gyakorlati tennivalókról, döntsenek a még folyó kampányok, licitek sorsáról és kíváncsian várjuk, hogy miként is folytatják az útjukat!

A Zolgensma kezelés csak egy következő, bár valóban hatalmas lépcsőfok Noel gyógyulásában, azonban komoly rehabilitáció fogja követni! Ezért minden korábbi támogatási lehetőséget fenntartunk! Továbbra is élnek a számlaszámok és lehet sms-t küldeni. A változásokról folyamatosan számolunk be!

Noel általatok egy új, eddig ismeretlen útra, a gyógyulás útjára lép! Köszönjük nektek!

És köszönjük az érzést is, hogy együtt tényleg erősek vagyunk és nincs előttünk akadály!
Kevesebb jelenjen meg."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése