Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. július 22., szerda

Vélemény : a villamosmegálló " csúnya " a központban

Villamosmegálló a Szent László téren.Saját fotó

Meglepő véleményt olvashatunk az eBihoreanul cikkében, a villamosmegálló " csúnya " a központban.Ezt nem én állítom,hanem Lucian Cremeneanu.Szerinte meg kell állítani a " csúnya diktatúráját ".Rossz hírem van,nem lehet megállítani.Az átalakított Szent László téren nem lehet változtatni,mert EU-s pénzforrásból volt finanszírozva,nem lehet " hozzányúlni ".Kivétel Vitéz Mihály szobrának az áthelyezése.
Saját fotó.

Bárhogyan is nem tetszik a villamosmegálló,még egy ideig ott fog éktelenkedni,ahol nem kellene.Zárójelben megjegyzem,hogy Mircea Mălan alpolgármesternek az " érdeme " az új központ képe.Művészethez értő váradinak nagyon nehéz " elviselni " a villamosmegálló látványát.A következőket írtam nemrég :

"A legnagyobb vesztesség a városnak, kihalnak a tősgyökeres váradiak, és akik szeretik a városunkat.A giccs magas iskolája a villamosmegálló a Szent László /Unirii téren.Lehet überelni a ravatalóhoz hasonlító villamosmegállót? Igen.Az egykori Budi Bár helyén engedély nélkül épült vendéglő felülmúlja.A szakemberek szerint nem illik a szecessziós képbe.Ez kit érdekel?Egyre kevesebben emelik fel a hangjukat, mondanak véleményt.Miért? Mert a generációnk kihal."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése