Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2018. március 19., hétfő

Hirtelen hunyt el az iskolás fiú - Mi lehetett a halálának az oka?

Ștefan Barabaș 17 évesen hunyt el múlt csütörtökön. Fotó: Facebook/Ștefan Barabaș emlékoldal 
Ștefan Barabaș 17 évesen hunyt el múlt csütörtökön. Fotó: Facebook/Ștefan Barabaș emlékoldal

"Meghalt csütörtök este, március 15-én egy 17 éves nagyváradi fiatal, a Iosif Vulcan Főgimnázium diákja." - írja a Bihari Napló.Ezt a tragikus esetet mind a helyi,mind az országos média közölte. Nagyon sok váradit megdöbbentette ez az értelmetlen haláleset.Sokan részvét nyilvánítással fejezték kik együttérzésüket a szülőkkel és a családdal.Mi lehetett a halálának az oka?Idézet a cikkből : " egy bakteriális fertőzés volt, amely a fiatal tüdejét és szívét támadta meg" 

"A szülők elmondása szerint csütörtök este 9 óra körül lett rosszul a fiú, szólt is nekik, azt hitték, hogy egyszerűen csak megfázott. Nem sokkal később a fiút már eszméletlen állapotban találták, ezért azonnal értesítették a sürgősségieket, és kórházba szállították. Az orvosok szívmegállást állapítottak meg: egy órán keresztül próbálták újraéleszteni, sajnos sikertelenül. Az eset annál is sokkolóbb, hogy a fiú azelőtt nem küzdött egészségügyi problémákkal.

A halál okának pontos megállapítása miatt boncolásra került sor még pénteken. Úgy tűnik, hogy a halál okozója egy bakteriális fertőzés volt, amely a fiatal tüdejét és szívét támadta meg, azonban még további vizsgálatokat is fognak végezni.
Mint kiderült, az elhunyt fiatal neve Ștefan Barabaș, és a városi kórház ápolási igazgatójának, Călin Barabașnak a fia." 
Forrás : erdon.ro 

Cikkek a helyi román sajtóban 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése