Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2018. március 14., szerda

Felhívás a Sebes-Körös tisztítására - Az önkéntesek nem favágók '

Megszervezik a Sebes-Körös Tisztítása elnevezésű programot 
Megszervezik a Sebes-Körös Tisztítása elnevezésű programot

"Március 20–22. között a víz világnapja alkalmából a Life Tineret Alapítvány megszervezi a Sebes-Körös Tisztítása elnevezésű programot, mely a The Green City 2 projekt keretein belül fog zajlani." - írja Törő Enikő a Bihari Naplóban. Teljes cikk :

"A program célja, hogy tisztább legyen a környezet, amelyben élünk, hiszen a víz és a víz partja sok élőlénynek biztosít otthont, valamint a Körös-part remek relaxációs terület. A program célja emellett az is, hogy felhívják arra a figyelmet, hogy fontos tisztán tartani a környezetünket, vigyázni rá, megóvni a szépségét és egészségét. Az akción részt vehet bárki, bármilyen korosztályból, aki segíteni szeretne és a környezetéért valami jót tenni.

Részletek
Az akció három napon keresztül fog zajlani, 10–16 órák között a Densușianu híd és a Mareșal Constantin Prezan híd között, a Sebes-Körös mindkét partján, tájékoztatta lapunkat a részletekről Daniel Garcia szervező, a Life Tineret Alapítvány önkéntese. Az önkéntesek két csoportra lesznek osztva, egy részük csónakokból fogja tisztítani a vizet, másik részük a vízparton tevékenykedik majd. Minden eszközt (szemeteszsák, kesztyű) a szervezők biztosítanak, azt ajánlják az önkénteseknek, hogy kényelmes ruhát vegyenek fel, és esetleg vigyenek magukkal egy pár tiszta cipőt. A szervezők és az önkéntesek március 20-án délelőtt 10 órakor találkoznak a Densușianu híd melletti Szováta utcai parkolóban. A március 21-i és 22-i találkozási helyet a munka haladásától függően állapítják meg. Jelentkezni e-mailen a greencityproject2@gmail.com címen lehet, valamint a 0745–656–100 (Marius) telefonszámon." 
Forrás : erdon.ro 

Ha valakinek fel fog tűnni a nagy mozgás a Körös partokon,ne gondolja, hogy a favágók ismét dolgoznak,mert ezek az önkéntesek a Körös megtisztítását végzik,melyért dicséret jár.Ha tud,jelentkezzen önkéntesnek '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése