Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. június 6., csütörtök

Nagyváradon egy 72 éves nő árusított drogokat középiskolásoknak a Zombi nevű pszichoaktív szerrel együtt

 
Zombi  pszichoaktív szer hatása az egykori Înfrâțirea előtt.Forrás : Bihoreanul 


Jó hírt olvashatunk a Transindex cikkében : "Egy 72 éves nő árult drogokat diákoknak öt nagyváradi líceumban. A Momónak becézett gyanúsított egy hálózat tagja volt, amely Kínából importált és adott el hallucinogén szereket.A nőt 12 társával egyetemben a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) tartóztatta le." Mi a lényeg?Elkapták azokat,akik a Zombi nevű pszichoaktív szert árulták.

"A rendőrség és a nagyváradi DIICOT ügyészei csütörtökön 10 helyszínen tartottak házkutatást Bihar megyében. A hatóságok pszichoaktív növényi szereket találtak zacskókba csomagolva, illetve kristályos szerekre, ecstasy tablettákra és pénzre bukkantak. Hasonlóképpen Bitcoin vásárlására utaló nyugtákat is találtak, amellyel az interneten vásárolhattak pszichoaktív szereket."

Fellélegezhetnek a váradiak,mert elfogták azokat akik Nagyváradot és környékét "telítették" az elhíresült Zombi nevű pszichoaktív szerrel.Helyüket kik veszik át?Megszabadultunk a zombiktól? Reméljük igen.

A Bihoreanul értesülése szerint, házkutatást tartottak Körösjenőben és Fugyiban az elmúlt év végén. Az elfogásukban több rendőr és titkos ügynök vett részt.A 72 éves Momó az Emánuel Líceum környékén,valamit más iskolákhoz közel "tevénykedett".Miért nagyon veszélyes a Zombi nevű pszichoaktív szer?Más veszélyes anyagokkal keverték össze,így tudtak nagyobb és összetettebb hatást kiváltani.Összesen 13 személyt hallgattak ki,és jelentős etnobotanikus szereket foglaltak le, köztük ecstasy tablettákat,valamint pénzt is.Erről az eseményről a Jurnalul Bihoreanul írt egy cikket. Hogyan néztek ki a "zombik" ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése