Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. június 26., szerda

Imalánc a Szent László lovasszobráért esemény sikeres volt!?


"Az alkalomhoz illő imákat illetve igei idézeteket Pék Sándor esperes, Kardos József unitárius lelkész és Kerekes József református lelkipásztor mondták el, miközben az összegyűltek kört formálva, egymás kezét megfogva hallgatták azokat. Végül a Miatyánkot közösen elmondva kérték azt, hogy Szent László szobra a főtéren ismét otthonra leljen. Az eseményt a jelenlevők a Himnusz eléneklésével zárták le" - írja Barta Béla az Itthon cikkében. Mennyien voltak?Idézet a cikkből: 

" A rekkenő hőség ellenére mintegy kétszáz nagyváradi magyar érezte fontosnak tegnap délután, hogy egy rövid imatüntetés erejéig élőláncot alkotva felmutassa a nagyváradi magyarok igényét a városalapító király, Szent László főtéri lovasszobrának kihelyezésére."

Kevesen maradtak a Szent László téren megrendezett az Imalánc Szent László lovasszobráért esemény után.Ennyien voltak?Igen, mert az esemény véget ért.A fotó 17,50 perc körül készült. Mi történt? Nézze meg a hozzászólásokban Nagy Miklós videóját itt! 

  
A Bihoreanul szerint mintegy 150-en vettek részt az eseményen.  Sok vagy kevés ? Meglátjuk.Bár nagy hatása lenne az imának, hogy legyen a város alapító magyar királynak lovasszobra a Szent László téren. 

Várjuk a többi tudósítást az eseményről! 

A Bihar Megyei Néppárt fotói a Facebookon 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése