Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2013. május 16., csütörtök

Rúzsa Magdi-koncert a Szent László Napokon 2013-ban

„1985. november 28-án születtem Verbász (Vrbas) városában, Vajdaságban, első dolgom az volt, hogy ordítottam egy nagyot. Nos, hát azóta ragaszkodom Én, Rúzsa Magdi a hangomhoz. 2006. május 20-án újjászülettem, amikor megnyertem a Megasztár című vetélkedőt, végre lett közönségem, megnőtt a lelkem és megígértem: ezentúl adni fogok, már amit az ember a hangjával adni tud. Semmi mást nem kérek, csak erőt, hogy végig tudjam járni az utamat.” – vallja Rúzsa Magdolna, akiért azóta egy ország rajong. Népszerűsége Nagyváradon is töretlen, ezért az I. Szent László Napok szervezői úgy gondolták, itt az ideje, hogy a nagyváradi nagyközönség is örvendhessen azoknak a bizonyos „ajándékoknak”, amelyekről a fentebbi nyilatkozatában beszélt, és amelyek egyszerre sugározzák a zene feltétel nélküli szeretetéből fakadó életörömöt, a profizmust és az Istentől kapott, áldott tehetséget.
Rúzsa Magdolna 2013. június 28-án, pénteken 21 órai kezdettel a nagyváradi Rhédey-kertben (ma Bălcescu Park) lép színpadra. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak az ingyenes koncertre.Forrás : facebook.com 

Biztosan sok nagyváradi lesz a koncerten. Vajon a Rhédey-kert nem lesz kicsi?A lényeget már elmondta Rózsa Magdi.Mit tudhatunk róla?
Rúzsa Magdi honlapja : rmfc.hu

Rúzsa Magdi 1985. november 28-án született a vajdasági Verbász városban. Általános iskolai tanulmányait falujában, Kishegyesen végezte az Ady Endre Kísérleti Általános Iskolában. Ennek elvégzése után sikerrel felvételizett a szabadkai Egészségügyi Középiskolába, ahol szülészeti nővérnek tanult. Tanulmányai végén – fél év szakmai gyakorlat után – államvizsgát tett.

Magdi kisgyerekkorától fogva énekel. Első igazán meghatározó zenei sikerét 2004-ben szerezte: a zentai Farsangi Ki mit tud-on megnyerte a könnyűzenei kategóriát. Ugyanezekben az években énekesként csatlakozott egy feketicsi amatőr zenekarhoz, a Madness-hez. 
Videók,kották a zeneszoveg.hu-n
Rózsa Magdi videók

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése