Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. május 4., hétfő

10 személy halálát hamisított egészségügyi szesz okozta - Miért isszák a Monát ?Kik voltak a halálos egészségügyi szesz előállítói?

Mona kék szesz.Forrás :carrefour.ro 

Tíz személy halálát okozta a hamisított egészségügyi szesz Iași megyében - olvashatjuk a Transindex cikkében. Mi okozta a bajt? Idézek a cikkből :"az etilalkoholt metilalkohollal helyettesítették". Köztudott ,a metilalkohol halált okozhat,ez említett eset is ezt bizonyítja.A rendőrség kiderítette a terjesztő lerakat kilétét és azt,hogy mintegy 100 üveg hamisított egészségügyi szeszt adhattak el a megyében.

Nagyváradon többször láttam,hogy a társadalom peremére kerülő személyek isszák a kék szeszt.A legkedveltebbek közzé tartozik a Mona.Ha túl leszünk a koronavírus járványon, nem biztos hogy közkedvelt lesz,mert nagyon drága lett,számukra megfizethetetlen.Miért isszák?Mert a legolcsóbb (volt) .

Kik voltak a halálos egészségügyi szesz előállítói?A Főtér cikkében azt olvashatjuk,hogy
30 napos előzetes letartóztatásba helyeztek egy iraki és egy jordániai állampolgárságú férfiakat, a hamisított szesz előállításával vádolják őket.Bukarest mellett állították elő,melyet Iași megyei üzletembereknek adták el.A gyanúsítottak tíz éve "üzletelnek hamisított egészségügyi szesszel.Összetevők : 70% metilalkohol,30% víz,a kék szint tojásfesték adagolásával érték el.Miért vették a hamisított "kék szeszt"?Április közepétől a polcokról eltűnt a Mona.

A bzi.ro cikkében olvashatók az elszomorító részletek. Nézze meg a videót és elgondolkozhat hogyan élnek az emberek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése