Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. február 27., csütörtök

Vessünk véget a fakivágásoknak! Ki állíthatja meg Ilie Bolojant?

Forrás : erdon.ro 


"Körülbelül 20.000 fát vágtak ki az elmúlt tizenkét évben Nagyváradon, 2008 és 2020 között – állítják a kedd délutáni tüntetésen megjelent ökológusok, köztük a főszervező Orlando Balaş." - olvasható a Bihari Napló online cikkében. Felébredtek végre a természetvédők?Eddig szabadságon voltak?Az utóbbi évek legnagyobb Bolojan ellenes tüntetést rendezték meg.Erre én azt mondom : "Eső után köpenyeg".A favágás nagy lendülettel folytatódik.Ha megnézzük,nagyon sok érintetlen fa van még Váradon.Csak okot kell találni a favágásra.
Miért volt tüntetés?"A tüntetés szervezője azt mondja, látható, hogy a korhadt fák mellett teljesen egészségeseket is kivágtak, és nem ez az első eset, amikor a nem egészséges fák kivágásának ürügyén a kelleténél többet pusztítottak el." 

Az interjúból idézek : 

"Mivel köztudott, hogy ő maga is dolgozott a városházán tanácsadóként, megkérdeztük, tud-e arról, hogy a városvezetésnek professzionális szakértője lenne, akivel konzultálhatnának a kivágásokat megelőzően. „A városházának nincs szüksége szakértőre, mert a városházánál mindent tudnak." 

Milyen volt a tüntetés fogadtatása? 

"A körülbelül egy órán át tartó tüntetés zavargásmentesen zajlott le. Volt olyan járókelő, aki tapsolva sétált el az összegyűltek mellett, de olyan is akadt, aki nevetségesnek tartotta a megmozdulást, sőt volt, aki kiabált is velük, arra szólítva fel őket, hogy menjenek inkább Bolojan háza elé. Egy arra járó férfi a mutatóujját rázva hívta fel a figyelmet arra, hogy tönkretesznek mindent, ez történik, ha rá szavazunk." 

Ki állíthatja meg Ilie Bolojant és a csapatát?Nincs ellenfele Váradon.Van,de titokba tartják?Közeledik a helyhatósági választások.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése