Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. február 21., péntek

Necula ment (maradt), Ungur jött (meddig ?)

Călin Ungur.Forrás : erdon.ro 

"Călin Ungur, a Nagyváradi Hőszolgáltató Vállalat elektromos energia-termelésért felelős osztályvezetője lett a vállalat ideiglenes vezérigazgatója, miután Stănel Necula megbízatása szerdán lejárt."- olvasható a Bihari Napló online cikkében. Túl vagyunk egy botrányon.Stănel Necula a bíróság határozata miatt veszítette el a vezérigazgatói tisztségét, mert korrupciós ügybe keveredett.Ilie Bolojan hozta Váradra,mert egyik legjobb szakember volt az országban.Teljes mellszéllességben védte a vezérigazgatót,de a birói határozat miatt távozni kényszerült.Öt évig nem lehet igazgató.Călin Ungur csak ideiglenes vezérigazgató.Meddig?Azt nem lehet tudni. 

Stănel Necula nem ment el Váradról mert nagyon megszerette a városunkat a feleségével együtt.Ezt olvashatjuk a cikkben : " A lemondott vezérigazgató, Stănel Necula egyszerű alkalmazottként marad a Hőszolgáltató kötelékében, a fejlesztési osztályon." 

Fizetése kevesebb lesz?Egyszerű alkalmazott lesz?Jobban fog működni a Hőerőmű nélküle? Hamarosan választ kaphatunk a kérdésekre. 

Miért lett elítélve?Idézek a Bihari Napló online cikkéből :
 
"A Bukaresti Ítélőtábla jogerősen két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Stănel Neculat, a nagyváradi Hőszolgáltató Vállalat vezérigazgatóját, mert egy brăilai cég igazgatójaként hamis, illetve pontatlan és hiányos dokumentumokkal próbált európai uniós forrásokra szert tenni." 


Stănel Neculáról olvashat a Bihari Napló online cikkeiben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése