Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2018. november 11., vasárnap

Szent Erzsébet-napi Egalitas Vendéglő - Segítsünk a Down Egyesület fiataljainak

 
Előjelentkezni november 20-án, kedden 12 óráig lehet.Fotó : Bihari Napló 


"Újra „kinyit” az Egalitas vendéglő a nagyváradi Posticumban 2018. november 22-én, 18–21 óra között. Az eseményre a Down Egyesület lelkes fiataljai készítik el és szolgálják föl a fogásokat. " - írja a Bihari Napló.Ha tudunk,segítsünk a Down Egyesület fiataljainak,hogy minél több pénz gyűljön össze.Dicséretes nemes célokért adományozni.Hogyan tud segíteni?A cikkben ezt olvashatjuk : 

"Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepe alkalmából szeretett vendégeinket a Szacsvay Imre Általános Iskola díjnyertes kórusának szereplésével (Országos kórus tantárgyverseny 2017, I. díj, karnagy: Nagy Tünde) köszöntjük, a Down Egyesület fiataljait pedig meglepetéssel. Menü: sajtos-vajas kifli; kolbásszal töltött pulykamell filé gombaszósszal, rizzsel; sütőtökös piskóta vanília sodóval.

A menü ára: felnőttmenü – 30 lej; gyerekmenü – 15 lej. A helyek száma korlátozott, a helyfoglaláshoz előzetes bejelentkezés szükséges. Előjelentkezés november 20-án, kedden 12 óráig Wagner Andreánál a wandi08@yahoo.com e-mail címen vagy a 0040–721–564–725 telefonszámon. A menü az italokat nem tartalmazza, azokat külön, a bárnál lehet megvásárolni. A menü kifizetésével a sérült fiatalok további tevékenységeit is támogathatják." 

Forrás : biharinaplo.ro 


Mi Down-kór?Ezt írja a Wikipedia : "Down-szindróma (kevésbé szakszerűen, pontatlanabbul Down‑kór,) egy veleszületett kromoszóma-eltérés, ami a 21. kromoszómapár hibás osztódásának következtében jön létre. Középsúlyos vagy enyhe értelmi fogyatékossággal jár, és különböző testi rendellenességekkel társulhat."

Teljes cikk : hu.wikipedia.org

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése