Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2018. november 10., szombat

Jó hír ' Utcákat modernizálnak Váradon

Utcákat modernizálnak Váradon 
"A nagyváradi polgármesteri hivatal által kiadott közlemény arról tájékoztat, hogy szeptember végén, október elején több váradi utca modernizációja kezdődött el." - írja a Bihari Napló.Ez jó hír azoknak,akik ezekben az utcákban laknak. Remélhetőleg minőségi munkát végeznek az építők.Teljes cikk : 

"A Lăcrămioarelor utcán október 9-én kezdődtek el a munkálatok, itt a Drumuri Bihor és az Edildrum Construct cégek dolgoznak, a beruházás költségvetése 343.363 lej áfa nélkül, a kivitelezési határidő december 31. Itt jelenleg a járdaszegélyeket helyezik le és az út alapját tömörítik.

Új burkolatot kapnak
A Caraiman utcán szeptember végén kezdték el a munkálatokat a General Standard Antreprenor General és a Centrul de Proiectare Drum Expert cégek. A kivitelezési szerződés értéke 179.768 lej áfa nélkül. Itt is december 31-ig kell befejezni a munkát és szintén a járdaszegélyek lehelyezése és az út alapjának tömörítése zajlik. Augusztus vége óta dolgoznak a Cornițelului és a Lalelelor utcák modernizálásán a Drumuri Bihor és a Drum Asfalt cégek. Ennek a szerződésnek az értéke 390.320 lej áfa nélkül, a kivitelezési határidő november 28. Mindezeknek a munkálatoknak a keretében új aszfaltburkolatot és új járdát kapnak az utcák, behajtókat építenek, kialakítják az esővíz-elvezetést, felfestik a közúti jelzéseket és zöldövezeteket is kialakítanak, a Cornițelului és a Lalelelor utcákon parkolóhelyeket is kialakítanak." 

Forrás : erdon.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése