Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2018. október 2., kedd

Hamarosan megnyitják a 100-as Piacot,az új Ócskapiacot '

În atenția comercianților: Lucrări pe ultima sută de metri la Piața 100 din Oradea

 
 
Fotó : eBihoreanul

"Hamarosan nyit az új piac Váradon – közölték az önkormányzatnál." - írja Szeghalmi Örs a Bihari Naplóban.Teljes cikk :  

"Az új helyszínen 1830 hely lesz régiségek, ruhák és egyéb tárgyak árusítására, míg az autók értékesítése számára 1349 férőhely. „Azt javasoljuk, hogy a jövőben az árusok hozzanak összecsukható asztalt és hasonló felszereléseket, mert az új piacon nem lesz ilyesmi, és nem is engedjük meg rögzített struktúrák telepítését. A nap végén a piac üres, tiszta kell, hogy legyen” – mondta Liviu Andrica, a közterület-kezelő vezetője. Az árusításért fizetni kell, alkalmilag is, de különösen azoknak, akik fenntartott helyet szeretnének. Utóbbiaknak a hónap 20. napjától a következő hónap végéig előre kell fizetniük. „Ha vannak olyan helyek, amelyek szabadon maradnak a következő hónapra, akkor árverésre kerülnek” – mondta Andrica. Az árusoknak tehát előre kell majd bérleti díjat fizetniük, minden hónap 20-tól a hónap végéig, a következő hónapra vonatkozó összeget.

Kikiáltásos árverés
A férőhelyeken túl több árust egyébként nem fogadnak, így az árushelyeket kikiáltásos árverésen ítélik oda, minden hétfőn. Ami az autópiacot illeti, persze ott is fizetni kell az árusításért, ugyanakkor a járműveket vasárnap, 18 órakor ki kell vinni a területről. Minden autót elszállíttatnak, amit hétfőnként odabent találnak – tette hozzá. Ami a nyitvatartást illeti, az autópiac hétfőtől szombatig 8–19 óra között lesz nyitva, vasárnap 6–19 között, a bazár szombaton és vasárnap 6–17 között. A pénztár nyitvatartása a következő: hétfő–péntek 9–18, szombat–vasárnap 7–17 óra között." 

Forrás : biharinaplo.ro  


Hamarosan megnyitják az új 100-as Piacot - nyilatkozta Liviu Andrica.Már az utolsó hajrában vannak a munkálatok területén.Az új piacon 1.830 hely van a Bazárnak,1.349 az autópiacé.Az eBihoreanul cikkében több fontos információt olvashat.

Négy hónapot csúsztak az átadással.Olvassa el a Digi24 cikkét ' 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése