Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2013. augusztus 31., szombat

Leállítják a melegviz szolgáltatást

Leállítják a melegviz szolgáltatást  elsején vasárnap este 20 órától kedd reggelig az egész városban - írja az oradea.ro 


A Termoficare S.A. nyilatkozata szerint szeptembertől a város több pontján is elkezdik a fűtés és melegvíz hálózat javítását, hogy a fűtési szezon megérkeztével fennakadások nélkül folyhasson a hőszolgáltatás.
Az Electrocentrala S.A. felhívja a figyelmet, hogy először vasárnap este, szeptember 1-jén függesztik fel a melegvíz-szolgáltatást az egész városban, és várhatóan kedd hajnalban indítják újra. Ez alól csak a Rogériusz negyed képez kivételt.
Így jövő hét végéig a  100 – 104, 106, 108, 109, 119, 125 – 127, 130, 136, 200, 218, 611 – 613 hőközpontokhoz tartozó fogyasztóknál nem lesz melegvíz. A korlátozás ezen kívül érinti a Dacia sugárút mindkét oldalát, és az 1. számú távhővezetékre csatlakozó ingatlanokat is.
A Termoficare S.A. a lakosság megértését kéri a munkálatok miatt keletkező útlezárások, a forgalom helyenkénti elterelése, a zajok és egyéb kellemetlenségek miatt.
Forrás : biharmegye.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése