Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2013. augusztus 13., kedd

Közösen segíthetünk Kevinen - Focigála Nagyváradon Hagi vezetésével

Hétfőtől lehet meghívókat igényelni a szerdai jótékony célú gálameccsre, amelynek díszvendége Gheorghe Hagi, a román válogatott volt kiválósága és csúcstartója lesz.

A Bihar FC vezetői által a Bihar Megyei Tanács és a nagyváradi önkormányzat támogatásával szervezett nagyszabású esemény jótékony célú lesz, hiszen a bevételt teljes egészében egy nyolcéves élesdi gyermek, Ficuţ Kevin gyógykezelésére ajánlanak fel. A nézők meghívókkal mehetnek be a stadionba, amelyeket a klub váradi klub székhelyén (Iosif Vulcan u 11.) ma és holnap 9 és 17 óra között lehet igényelni, legalább ötlejes felajánlás révén, de lehetőségtől függően nagyobb összeggel is támogathatják a beteg kisfiú felépülését, akit három éve leukémiával diagnosztizáltak. A meccs napján a Bodola Gyula Stadion jegypénztárainál lehet majd hozzájutni a belépőhöz. Információink szerint 10 ezer meghívott nyomtattak ki a szervezők, s remélik, mindegyik gazdára talál. Gheorghe Hagi jelenléte mágnesként vonzza majd a focikedvelőket, így a szurkolók legkevesebb 50 ezer lejjel járulhatnak majd hozzá Kevin igencsak költséges gyógykezeléséhez.
A rendezvény nyitányaként, 16.30 órától a Bihar FC vezetői és edzői a váradi sportsajtó képviselői ellen lépnek pályára, majd a klub másodosztályú csapata a szurkolókkal méri össze erejét. A harmadik meccsen a Bihar FC öregfiúk csapata a román aranycsapatként emlegetett válogatottal meccsel, utóbbiban több olyan játékos kap helyet, aki részt vett az emlékezetes 1994-es vb-n, amikor a negyeddöntőig jutott az Anghel Iordănescu vezette együttes. Ezúttal Jenei Imre mesteredző vezeti majd a válogatottat, amelybe olyan kiválóságok játszanak, mint Iosif és Ilie Rotariu, Miodrag Belodedici, Paul Codrea, Cristian Dancea, Marcel Băban és Gheorghe Hagi.
A Bihar FC öregfiúk együttesében lép majd pályára Kulcsár Sándor, Ovidiu Lazăr, Lucian Ciocan, Sorin Pop, Ioan Papp Deac, Sorin Cigan, Viorel Domocoş, Cosmin Bodea, Stelian Farcău, Florin Fărcaş, Lucian Ulici, Gabriel Brukenthal, Kiss Sándor, Cornel Georgescu, Erdei István, de jelen lesz Muzsnay Zsolt és Gergely Sándor is.
A mérkőzés után fogadást tartanak majd a Continental Forum Hotelben, ahol a öregfiúk csapat által viselt mezekre lehet licitálni. A teljes bevételt Ficuţ Kevin gyógykezelésére ajánlják fel.
Forrás : reggeliujsag.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése