Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2021. december 4., szombat

Thurzó Zoltánnak nem sikerült a világrekord kísérlet,követői ezt írták „Nekünk így is Guinness rekord!”,

 

 
Forrás : Facebook/Thurzó Zoltán Hivatalos Oldal 

"Sajnálattal kell közölnöm, hogy egészségügyi okok miatt a rekordkísérletet le kellett állítani. Köszönöm, hogy biztattatok, a sok pozitív visszajelzést! " - olvasható Thurzó Zoltán nagyváradi zongoraművész bejelentése a a Hivatalos Facebook Oldalán. Ez azt jelenti,nem sikerült a világrekord kísérlet. Követői nem csalódtak,mert ezt írták : „Nekünk így is Guinness rekord!”. Reméljük, sikerülni fog legközelebb.Több mint 77 óra is remek eredmény,melyhez gratulálhatunk' További információk a Bihari Napló cikkében olvasható '


Forrás : Facebook/Thurzó Zoltán Hivatalos Oldal  

Thurzó Zoltán zongoraművész a következőket írta a Hivatalos Facebook oldalán : "Pár gondolat és magyarázat arról ami történt. Köszönöm a rengeteg szurkolást és aggódást. Már jól vagyok!"
 

Mit írtak a követői a hozzászólásaikban? 

"Gratulalok ez is szep teljesitmeny volt az egeszseg a fontos igy is fel nezunk rad " 

"Őszintén sajnálom ,hogy nem sikerült ,de hatalmas gratuláció az ember feletti teljesítményért !Jó
egészséget ,kitartást ," 

"Nagyon nagy dolog amit végig csináltál! Orulok hogy jól vagy .Gratulalok neked és Erikanak is." 

"Szívem minden szeretetével és melegével 
Gratulálok
! Csodálatos teljesítmény volt. Legközelebb meg fogod tudni csinálni: az egészséged nagyon fontos, mindenek felett!" 

"Gratulalunk. Minden kep kiemelkedő teljesítmény. Fizikailag és szellemileg is. De tudjuk, hogy sikerülni fog! Az egészség az első, ha az megvan, a többi jön magától. És valóban hálát kell adni az egész csapatèrt minden lelki, testi támogatás, figyelem, védelméért. (Jò ötlet volt a videó.) Köszönjük szépen. Legközelebb is az első digitális sorból szurkulunk neked, s az egész csapatnak." 

"Nagyszerű érzés volt követni és tudni, milyen hatalmas vállalàsnak lehetek tanúja!🤗 Nem vagyok csalódott, így is több volt, mint zongorázás! Hála Istennek, hogy nem történt nagyobb baj!" 
szép ünnepeket kívánunk !" 

"Hetvenhét órán át művészi szinten komolyzenét játszani, kottát olvasni, ujjakat mozgatni a billentyűkön önmagában is fantasztikus teljesítmény. De az is különleges eredmény, hogy sikerült összehoznod magad körül egy kis magyar közönséget, amely értékeli a teljesítményt, és szívből tud örülni embertársa sikerének. A 140 hozzászólás jelzi, hogy nem veszett ki beülünk az empátia, a szolidaritás, a szeretet.és a tisztelet. A legnagyobb sikered, hogy neked sikerült mindezt a felszínre hoznod! 
Gratulálok" 

"Minden tiszteletem, művész úr! Igazi csoda volt, amit tettél, amit teljesítettél! Mindenképpen köszönet illet érte, hogy szűk kis pátriánkat megpróbáltad a zene hangján népszerűsíteni, amit mindenki egyformán ért, értékel és tisztel. Nagyszerű volt a gondolat, a terv. Ezen kívül semmi más nem számít. " 

"Gratulálok
, a teljesítmény amit elértél, az erőd, az ambíció, a célod,mind fantasztikus ! Egy igazi harcos , aki nem adja fel könnyen ! Sok sikert a jövő versenyen!
Köszönjük hogy velünk el osztotad mind azt ami történt, amit éreztél, örülök hogy egészségilek jól vagy ! Nem volt könnyű ezt mind el mondani, a könnyek ott voltak a torkodban , de a magyar lelked be fogya bizonyítani hogy semmi sem áll előtted amit nem tudnál végig vinni, akár zenén keresztül, akár mondatban .
Köszönet az egész csapatnak aki végig kísértet minden pillanatban !" 

"Kedves Erika és Zoltán.Legyetek nagyon büszkék.Nagyon nagy dolog amit a napokban vállaltatok és nagyon szép eredmény.Annyira drukkoltunk nektek,annyira vártuk a bejegyzéseket mint az ünnepet.Belegondtam abba is hogy én biztos 2 napot sem bírnék ki alvás nélkűl,mekkora teljesítmény volt tehát ez.Gyönyőrűszép eredmény.Nem kell azokkal foglalkozni akik abban lelik örömüket hogy fogadásokat kötöttek.Ők ezt tudják,te kedves Zoltán pedig egy művész vagy,van egy szuper háttered,Erika és ez nagyon fontos.Tudom hogy sikerülni fog és hogy nem adod fel és légy büszke erre az eredményre." 

1 megjegyzés:

  1. GRATULÁLOK a teljesitmény nem mindenapi sajnos nem sikerült de ujbol meg kell próbálni SIKERÜLNI FOG aki a müvészetet szereti és tiszteli bizik a müvész urban hogy lesz folytatás.JÓ EGÉSZSÉGET! SOK SIKERT MINDEN TÉREN.

    VálaszTörlés