Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2021. december 25., szombat

500 százalékos többletadó az elhanyagolt területek és épületek tulajdonosainak - Helyi Tanács : majdnem két másodperc alatt egy határozat '

 

 
Helyi Tanács ülése.Forrás : erdon.ro. 

Nem jó hírről ír Pap István a cikkében, 2020-ben 500%-os többletadót fizetnek azok a tulajdonosok, akiknek elhanyagolt épületük és területük van.Annyi a különbség,személyre szóló értesítést fognak kapni. Florin Birta polgármester a következőket nyilatkozta : 

„Eddig a többletadóztatás az épületekre történt, de ebben az évben a személyekre vetjük ki a többletadót. Ha egy ingatlanban van három magántulajdonos, akkor nem egy, hanem három különálló többletadóztatási határozatot adunk ki minden tulajdonosra, azért, hogy ha az év során változik az épület egy részének a tulajdonosa, akkor nem lesz szükség a teljes határozat megváltoztatására, hanem csak arra a részre, ami a tulajdonosra vonatkozik”

A december 21-i ülésén a helyi tanács " nagyüzemi szavazást " hajtott végre.Az eBihoreanul  kiszámította, egy óra alatt 2.215 határozatot szavazott meg a nagyváradi helyi tanács,az átlag 1,7 másodperc. A cikkben olvasható,1.163 váradi lakost érint,számukra nem jól kezdődik a 2022-es év.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése