Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2018. július 8., vasárnap

Németországból másodkézből vásárolt Tatra KT4 villamosokon nincsenek légkondicionáló készülékek ' Kőkorszakból hozták?

 

A Bihoreanul lap blogja a Bihorel ismét talált " fogást".Kiderítette,hogy a felújított second-handos villamosokon nincsenek légkondicionáló berendezések. Miért?Mert nincs pénz rá.Darabjáért 31-35 ezer eurót fizetett a Polgármesteri Hivatal a németeknek,akiknek nagyon jól jött az üzlet,mert ócskavasként akarták értékesíteni.Sőt a szállítási költségeket a váradi költségvetésből fizették. Érdekes , Iuliu Maniu szülőházának a felújítására van pénz (220 ezer lej),de erre nem.

Bihorel figyelmeztett,hogy a kánikula idején szaunázni fognak a váradiak,mert az ablakokat sem tudják teljesen kinyitni.Mi megoldás?A Siemens villamosokkal kell utazni,mert azokon van légkondicionálás.Van még egy probléma a Tatra KT4 jelzésű villamosokkal,nehezen tudnak felszállni az idős és beteg váradiak. Remélem,ha én is idős leszek ,már csak emlék lesz a kőkorszakból való Tatra villamosok.

U.I. 

Nincsenek jó emlékeim,mert a Tatra KT4 jelzésű villamoson lettem a zsebtolvajok áldozata.Figyeljen nagyon,mint a sas,ha zsúfolt villamosra felszáll,mert ketten-hárman körbe veszik.Ha szauna lesz a villamoson, akkor még fel sem tudja ismerni az elkövetőket.Ha nagyobb összeg van a zsebébe,menjen gyalog vagy taxival,igaz az országban nálunk a legnagyobb a taxa,de jobb ha elkerüli a profi zsebtolvajokat,akiket ha el is fognak,gyorsan kiengednek a zsúfolt börtönökből.Hallgasson egy károsult ,áldozat tanácsára '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése